| Bau12345 a întrebat:

Buna ziua!
Mi-au aparut vene pe penis, una in stanga si una in dreapta, trebuie sa ma ingrijorez din cauza lor? Semnaleaza vreo problema? Funda, rog seriozitate

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred sa fie vreo problema, dar, pentru a elimina orice indoiala, mergi la Dermato-Venerologie, iar medicul va constata sau nu banuielile tale
Dar, 99%, iti spun ca nu sunt probleme, spun aceasta pentru ca fiecare organ este brazdat de vene, mai mici sau mai mari, pentru a vasculariza si a oxigena cu succes acel organ.
Nu exista motive de teama, Fii linistit...

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ingrijoreaza-te daca nu sunt.Acele vene ajuta la vascularizare si, implicit, la erectie.Toti le avem.Ce esti speriat asa?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la un medic, nu gasesti diagnostice pe TPU

| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut normal si necesar ca in interiorul pielii preputiului care acopera suprafata penisului sa fie/existe un numar mare de vene de diferite grosimi mai mult sau mai putin evidente, proeminente care efectiv sa "brazdeze" sau sa inteseze tot madularul. Rostul si rolul acelor vene numeroase si destul de grose este cel de a asigura un aport cat mai rapid si cat mai consistent, o cantitate cat mai mare de sange necesar intrarii si mentinerii in stare de erectie maxima a penisului incepand din momentul in care apare excitatia. Niste vene foarte proeminente deseori au si un rol excitant deoarece pot provoca uneori senzatii mai deosebite ca niste furnicaturi prin freacarea de senzorii placerii care exista in mucoasa situata pe peretele vaginului. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Aparitia venelor pe penis nu trebuie sa te ingrijoreze. Ele sunt normale pentru un penis dezvoltat normal.

| Kira5854 a răspuns:

Da, ai sange in ****laughing

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Toti avem

| piticu123 a răspuns:

Fii atent! Fa o incizie acolo unde este vena, apoi cu o foarfeca de unghii care a fost inmuiata in alcool taie vena si capetele ramase leaga-le cu gută. Eu asa am facut, si deocamdata ma simt minunat. Erectia tine mai mult. Bafta happy

| geo321 a răspuns:

S-ar putea sa ramai insarcinat...