| Eugen1989 a întrebat:

Mie cam rusine sa ma duc la medic si de acea m.am gandit sa scriu.Am o problema cu penisul, am schimbat prietena de 3 luni si am o problema,cand vreau sa fac dragoste cu ea nu prea mi se ridica, desi este foarte frumoasa recunosc ca in ultimul timp am prea multe pe cap sunt stresat.Nu stiu ce sa fac ce medicamente sa iau.Parca nu ma mai excit poate vine totul de la creier sau nu stiu va rog sa ma ajutati am 24 de ani

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa nu te exciti cu o femeie cu care ai o relatie de doar 3 luni. Este o tampenie sa va grabiti sa ajungeti in pat practic inainte de a va cunoaste si subconstinetul tau te atentioneaza asupra acestui fapt. Luati-o incet, cunoasteti-va, ajungeti sa aveti mici sentimente reciproce, sa construiti intimitate si peste 6-8 luni veti fi foarte fericiti sa faceti si dragoste, ca orice cuplu normal.

3 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Eugen, te-ai gandit ca poate nu sta de la creier si sta vizual? Multi barbati incep sa se excite abia dupa ce incepe un preludiu, incearca mai intai cu mangaieri... sarutari tandre stiu si eu... Poate ai sa reusesti ceva.

| leloup a răspuns:

S-ar putea sa se intample din cauza ca te gandesti inca la fosta. Putin vin poate ar ajuta!

| neutrino a răspuns:

Nu este o rusine sa mergi la medic pentru aceasta problema. Este o prostie din partea ta daca nu mergi urgent.