Cred ca sunt doar dereglari in cadrul convalescentei. Oricum, nu e imposibil sa fie sarcina ceea ce, la un timp asa de scurt de la pierderea celeilalte ar fi groaznic. Ar trebui ca 6 luni sa folositi o metoda contraceptiva mai buna, fiind atat de important sa nu ramai insarcinata. Mai asteapta cateva zile si repeta testul de sarcina si apoi du-te neaparat la ginecolog si fa investigatii amanuntite.
Ma scuzi eu am pus intrebare aceasta dar acu 4 zile cred, multumesc pentru raspuns, dar de ce ar fi groaznic?
Riscul unui avort sau al unei sarcini cu probleme este mare daca nu faci 6 luni de pauza de la un chiuretaj, asta vroia sa spuna Brigaela.
Doamne sper sa nu fie sarcina si sa fie o dereglare, nu mai vreau sa mai trec prin ce am trecut, mi-as dori sa fie sarcina dar nu cu probleme cum a fost si anterioara, problema este ce nu pre am cum sa ma protejez, logodnicu face alergie la perzervative, eu nu am cum sa iau anticonceptionale din cauza ca am probleme cu sanii, sterilet sunt prea tanara, singura metoda este sa se fereasca el. offffff, multumesc
Ma scuzati dar din decembrie pana acu sunt 5 luni daca ar fi o sarcina, tot exista riscuri?
6 luni dupa intreruperea de sarcina nu ai voie sa ramai insarcinata, mai ales ca a fost avort spontan. Sansele ca un copil sa fie normal si intreg sunt mici daca nu respecti aceasta regula, in plus riscul de a pierde sarcina sunt foarte foarte mari.
5 luni e cam putin si riscuri inca exista, dar cu cat te apropii de 6 luni, riscurile scad. Sincer, in situatia data trebuia sa va ganditi serios la abstinenta pentru 6 luni.
Mai bine ai merge la un control ginecologic si te va lamuri doctorul ce si cum, decat sa stai cu stresul asta!