Tocmai ca nu am luat nici o decizie nu pot si mi-e frica chiar daca inima spune altceva...
Ar fi păcat să îți lași prezentul pentru trecut. Dar dacă nu ești fericită așa cum îți dorești tu. Dacă te vei despărți iar de fostul? Nu mai e cale de întoarcere.
Hmm da asa e...tocmai de asta mi-e frica
Toți avem o mică slăbiciune pentru un fost. Mă gândesc că te-ai despărțit de el cu un motiv. De ce acum ar fi diferit? Nu mai simți nimic pentru soțul tău?
M am despartit de el ca aveam niste probleme in familie si i-am zis sa ma astepte pana rezolv dar na...iar pe sotul meu il iubesc normal ca da numai ca si pe fostul
Tu i-ai spus să te aștepte dar el nu te-a așteptat. A fost alegerea lui. Nu mi se pare corect să apară după ce s-a despărțit de fosta și să încerce cu tine. Nu ar fi trebuit să ajungi așa departe cu el în prezent. E păcat pentru că ai o familie frumoasă. Poate atunci când se va împăca cu tine, îi va fi dor de fosta și realizezi că ai făcut o mare greșeală.
Greseala deja ai comis-o din moment ce te-ai culcat cu ex-ul tau. La copil trebuia sa te gandesti inainte. Acum depinde de ce relatie ai cu ex-ul daca va spune despre aceste momente sau nu. Daca sotul tau va afla nu mai aveti sanse. Deci daca sunt sanse sa afle spune-i tu dar multi divorteaza si asa dar ai grija sa divortezi doar daca esti sigura ca langa ex-ul gasesti ceva sigur si stabil. Iar copilul va intelege daca nu acum pe viitor