Spui că locuiești cu ea.
Locuiești cu ea la tine sau la ea?
Dacă aș fi în locul tău.
Dacă aș locui la ea aș pleca.
Dacă ar locui la mine, i-aș propune să plece sau aș da-o afară dacă nu ar înțelege că într-o casă de oameni te comporți omenește.
Salutare!
Interesanta povestea ta. Asa cum recomand eu mereu, ar trebui sa comunici, asta este cel mai important lucru. Vorbesti cu ea cateva minute bune, doar voi doi, fara sa va deranjeze nimeni. Ii spui ca tu vrei ceva serios legat de asta, daca chiar asta vrei, ca nu poti sa mai continui asa (daca chiar asta vrei) si ca trebuie sa stabiliti anumite puncte.
Legat de planul sexual, la fel... trebuie sa vorbiti despre asta. O intrebi sa iti spuna sincer, de ce nu vrea, ce se intampla, la ce se gandeste.
Este dreptul tau sa stii toate aceste lucruri, iar pentru a putea trai linistit si fericit, indiferent de ce faci, trebuie sa te asiguri ca... asa este , ca faci tot ce poti, ca vorbesti si afli ce se intampla.
Numai bine si multa intelegere va doresc! ^_^
Am discutat deja. Înainte sa ne mutam împreuna a fost cu un tip de care zice ca încă e îndrăgostită si de care vrea sa ii treacă, ca totul ar fi mai simplu cu mine, dar momentan nu ii trece. Tipul e din alt oras. Cand am intrebat-o daca vrea sa mai fie cu el, mi-a zis ca "nu da vrabia din mâna pe cioara de pe gard". Vrabia fiind eu
Daca nu mai vrea sex cu tine, inseamnaca s-a plictisit de tine si vrea un alt barbat care o satisface mai bine decat o satisfaci tu.
Femeia asta e nehotărâtă și nu știe ce vrea din câte se pare. Dacă nu se implica emoțional și sa fie iubirea aia. Ai ceva statut financiar bun? Dacă da. Ai răspunsul de ce sta cu tine.
Presupun ca e tanara, pana in 25 de ani. din ce imi spui e o persoana, care ii place sa se comporte ca inr- orelatie, dar nu vrea sa isi asume responsabilitatile ce vine cu aceasta, nu e suficient de matura pentru asta, nu vrea sa se simta controlata, prinsa de ceva, nu vrea sa ia decizii. depinde de tine ce vrei, puteti sa continuati asa pana cand ii vine ei mintea la cap si spune ea ca sunteti impreuna, sau poti sa iti faci o iubita si sa vii cu ea acasa si sa vezi ce va spune colega ta de apartament. va fi geloasa sau indiferenta... etc. spor!