| G17 a întrebat:

Buna ziua… Nu mi-a venit c. m luna asta, am facut 4 teste de sarcina, la intervale diferite, 2 surecheck si 2 barza.toate negative…e posibil sa greseasca toate? Am o stare ciudata, oare imi induc starea respectiva? poate fi psihologic? Oricum, intrebarea e: este posibil ca 4 teste de sarcina sa fie negative, iar eu sa fiu insarcinata?

6 răspunsuri:
| sssoriii a răspuns:

Stai linistita, e o chestie de moment.Consulta un psiholog. el sigur te va ajuta! Probabil e doar o dereglare hormonala.
>big grin

| Crystinutza_5357 a răspuns:

Depinde cand le-ai facut. Daca le-ai facut la 3 saptamana dupa contactul sexual si au iesit negativ inseamna ca nu esti insarcinata. Daca le-ai facut mai devreme de 3 saptamana, rezultatul nu e concludent.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai facut testele corect, adica toate dupa mai mult de 7 zile de intarziere a menstruatiei si din urina de dimineata, atunci mi se pare imposibil sa greseasca toate. Deci cred ca nu esti gravida.
Ceea ce nu este neaparat o veste buna, fiindca o intarziere mare, ina absenta sarcinii, semnifica de obicei o boala serioasa. Trebuie sa ajungi cat mai repede la ginecolog pentru consult si investigatii suplimentare.

| ElenaMaria a răspuns:

Da un mesaj cu id tau si vorbim acolo.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mi se pare imposibil ca toate cele 4 teste sa iasa negative iar tu sa fii insarcinata
probabil esti racita sau vreo dereglare hormonala. consulta un ginecolog.

| G17 explică:

Mi-a venit astazi cam pe la ora 16:00 happy. Pana la ora asta mi-a curs cam putin nu stiu de ce sad o fi totul in regula? Sunt putin cam speriata sad