| TeodoraIoana15 a întrebat:

Bună ziua! Nu vreau
comentarii răutăcioase, vreau un răspuns concret. Îmi doresc să rămân însărcinată. Am luat anticoncepționale timp de 2 luni de zile, am întrerupt tratamentul, iar după asta ultimul meu contact neprotejat a fost pe 24 ianuarie, și a dat drumul în mine chiar de 3 ori, eram și în perioada mea fertilă. Pe 5 februarie mi-a venit ciclul, m-a ținut 4 zile, dar totuși simt ca am caracteristicile unei sarcini : pofta de mâncare ridicată, creștere în greutate, grețuri. Mi-am făcut și un test dar arata negativ. Spune ți mi, este posibil să fiu însărcinată? Să fac o programare la ginecolog?

5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Mai incerci, nu esti inca insarcinata, nu se intampla atat de usor

| Kufu95 a răspuns:

Mai încercați o perioadă, dacă nu vă duceți la un doctor, să vedeți care e treaba.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Testul de sarcina poate fi facut dupa 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat.

Daca prin anticonceptionale te referi la pastila de a doua zi, mai bine mai asteapta cu sarcina.
Inainte de a ramane insarcinata, e bine sa faci un control ginecologic. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| TeodoraIoana15 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Prin anticoncepționale mă refer la cele pe care le iei zilnic, am luat "yaz", dar de pe 5 ianuarie le am întrerupt, iar contactul neprotejat a fost pe 23 ianuarie