| TeodoraIoana15 a întrebat:

Bună ziua! Nu vreau
comentarii răutăcioase, vreau un răspuns concret. Îmi doresc să rămân însărcinată. Am luat anticoncepționale timp de 2 luni de zile, am întrerupt tratamentul, iar după asta ultimul meu contact neprotejat a fost pe 24 ianuarie, și a dat drumul în mine chiar de 3 ori, eram și în perioada mea fertilă. Pe 5 februarie mi-a venit ciclul, m-a ținut 4 zile, dar totuși simt ca am caracteristicile unei sarcini : pofta de mâncare ridicată, creștere în greutate, grețuri. Mi-am făcut și un test dar arata negativ. Spune ți mi, este posibil să fiu însărcinată? Să fac o programare la ginecolog?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata daca ti-a venit ciclul pe 5 feb!
Nici macar nu ai 21 de zile de la ultima partida sexuala, deci testul facut este total inutil si eronat.

mai bine fa un test de sarcina, dar corect de data asta, dupa 21 de zile de la ultima partida sexuala, adica:
24ianuarie + 21 zile = 14 feb.

Testul se poate face corect din data de 15 Feb2025 cu prima urina de dimineata, fiindca este cea mai concentrata.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, consulta un medic ginecolog.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Testul de sarcina poate fi facut dupa 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat.

Daca prin anticonceptionale te referi la pastila de a doua zi, mai bine mai asteapta cu sarcina.
Inainte de a ramane insarcinata, e bine sa faci un control ginecologic. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| TeodoraIoana15 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Prin anticoncepționale mă refer la cele pe care le iei zilnic, am luat "yaz", dar de pe 5 ianuarie le am întrerupt, iar contactul neprotejat a fost pe 23 ianuarie

| Kufu95 a răspuns:

Mai încercați o perioadă, dacă nu vă duceți la un doctor, să vedeți care e treaba.

| Robert2526 a răspuns:

Mai incerci, nu esti inca insarcinata, nu se intampla atat de usor