anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua, nu vreau sa râdeți de mine, dar vreau sa pun o întrebare mai stupida.
Am 17 ani și ieri am fost la piscina. Prietenul meu și-a atins penisul de mine jos când eram în piscina și eu eram în perioada fertila, bineînțeles fa aveam costum de baie pe noi. Pot sa rămân însărcinată?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar ai 17 ani? Sunt atatea informatii despre cum se poate concepe un copil si tu vii cu asemenea intrebare stupidă?
Si unii spun ca lumea era mai proastă cu multi ani in urmă.
Se pare ca este exact invers.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu dragă nu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și biserica insistă să nu se facă educație în școli. Off și câtă nevoie e de așa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Si tu crezi ca atinsul penisului te-ar putea lasa gravida?

Nu stiu cati ani ai, dar in nici un caz 17... fiindca lectia de reproducere la oameni s-a predat la biologie in clasa a VII-a, unde spune clar ca organul masculin se uneste cu cel femeiesc si numai in acel caz se poate reproduce (adica ramane femeia insarcinata).
Sfatul meu este sa nu te mai duci fara parinti la piscina, ca nu cumva sa te violeze baiatul ala, cu mana prin chiloti, si tu habar nu ai ce ti se intampla.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă erai pește de sex feminin.

| mihai69 a răspuns:

Da, și o să naști un peștișor. rolling on the floor
Deci fără supărare, e imposibil să nu mă ROFL citind așa ceva.
E imposibil ca la 17 ani să nu știi cum se formează o sarcină.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Știi, eu nu prea am. avut de unde sa știu cum se formează o sarcina, plus ca informațiile de pe internet ma baga în ceata, eu am întrebat doar, dacă as putea ramne, pentru ca îmi este puțin tema.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, e clar. Lumea era mai inteligentă inainte.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai UITAT să spui

- apa era rece cum e în piscine

- penisul prietenului s-a MICȘORAT de la apa rece până la vreo 3 - 4 centimetri

RÂD DE MOR - data viitoare mâcar atât să știi

- prietenul tău și dacă vroia să facă sex cu tine NU reușea să scoale penisul de la apa rece.

Vezi că ce e în filme - este ÎNCĂLZITĂ apa din piscine ca să se poată scula penisul bărbatului.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai și motive

| dullcat a răspuns (pentru mihai69):

Eu cred ca e foarte posibil...De aceea e nevoie urgenta de educatie sexuala in scoli, plus programe de educare pentru copiii din medii defavorizate, care in mod evident nu vor mai ajunge pe la scoala ca sa afle ce si cum.

| mihai69 a răspuns (pentru dullcat):

Văd și eu că e posibil, dar în secolul 21, cu internetul la nas, tot nu-mi vine să cred că o persoană nu e interesată să afle date concrete despre corpul său, despre sexualitate etc.

| Drimmero a răspuns:

Si de aceea educatia sexuala e absolut necesara implementata in scoli.

| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e nu. Nu prea inteleg de unde tot apareti toti cu aceeasi intrebare despre riscul unei sarcini prin haine. Urmareste tot ce este aici deoarece nu e deloc ok ca la 17 ani sa nu stii cum functioneaza.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh

| dullcat a răspuns:

Videoclipurile dureaza doar cateva minute si explica foarte bine ce si cum.Aici e cel despre cum apare sarcina.
https://youtu.be/Q6NeilJgtyA

Spor.

| Emilian65 a răspuns:

Nu. Dacă nu a fost penetrare vaginala și ejaculare în vagin, nu poți sa ramai gravida.

| Fatamuntilor a răspuns:

IN nici un caz, stai linistita!
totusi e recomandat sa nu faceti chesti din astea in public.

| Marius22222222222 a răspuns:

Pe mine absolut nimic nu mă mai mira

| blackann a răspuns:

Da, se poate sa ramai. si ai grija noaptea, sa nu te gandesti la el inainte sa adormi pentru ca. la fel, poti ramane insarcinata. mult mai rapid decat in piscina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Altă hantucă în floarea vârstei. Cum dracu sa nasti dacă ai fost atinsa cu penisul în cupalnic? Nu vreau sa te jignesc, dar tu inainte de a intreba ceva, te gandesti? Sau vrei atentie si nu stii de unde sa o iai? Mergi si pune mana pe cartea de biologie si invata ca se vede ca esti vai de capu tau.