Cm nu il mai am din data de 03 07
Am avut cateva zile o scurgere rozalie. Ma simt excitată la maxim si fac sex zilnic
Zi-mi te rog in scop stiintific ce simti mai exact?, ai tinut vreo dieta drastica?
Faza e ca eu stiam ca simtiti asta cand sunteti la ovulatie
Asa stiam si eu, dar am facut acel test de ovulație care a iesit negativ. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine. In viata mea nu am mai patit asa ceva. Nu am tinut nicio dieta, in scop științific nu stiu sa explic, doar ca, clitorisul meu "pâlpâie si se zbate" iar acel mucus este deranjnt in urma excitații vaginului. Habar n-am
Desi esti la ovulatie? dar la ovulatie nu poti avea ciclu nu are sens, pe bune e ciudat
este greu sa te controlezi acum? ai facut sex in ultimul timp?
Nu sunt la ciclu. Doar am avut o scurgere rozalie acum cateva zile care a durat cateva h. Asta e. Sa vedem cat ma tine. Nimeni nu m-a lămurit. Nu stiu ce am. Este deranjant. Am facut sex, normal. Mi-am facut acum cateva zile un piercing in buric, dar nu cred ca are vreo legatura...) sau cine stie
Nu are fi serioasa, motivul este ca la pubertate si nu e exact ciclul si pur simplu a fost ceva mai rar, daca nu trece du-te la ginecolg, ai un iubit norocos sincer
La mine nu se pune problema de pubertate, fac 24 de ani, deci no way. Viitorul sot se sperie, a zis ca nu a vazut asa ceva in 28 de ani ai lui ). Ma excit din orice, oricând, si e deranjant. Deja am facut a 3 oară dus pe ziua de azi.
Tu vorbesti seroios, mai rar fete ca tine sincer de 3 ori intr-o zi
Si arati de nota 10 sincer, wow ce noroc pe iubitul tau, frumoasa si mereu in caldurii, omul a ajung in rai si viu
Oooo daaa, nu ai somn la ora asta. La mine e 22.46. ) Si inca am acele simptome ) E aiurea sa te trezesti cu asa ceva din senin. ) Iti doresc si tie o soție cu aceste simptome.
Nu stiu daca am sa pot sa o satisfac daca vrea non stop
Fiindca fiecare CICLUL menstrual incepe odata cu prima zi de MENSTRUATIE, din acest motiv intotdeauna trebuie specificata cu precizie DATA de incepere a MENSTRUATIEI si NU data de terminare a acesteia deoarece nimeni nu poate sti/ghici cate zile atinut ultima menstruatie. In cazul in care de la data de incepere a ultimei menstruatii care s-a produs probabil in 29 sau 30 Aprilie si pana in data de 5 Iulie (5.07) adica in cele 67 de zile NU s-a produs o noua menstruatie, rezulta ca ciclul tau menstrual este in mod sigur afectat si probabil in mod grav. Probabil ca ovarele tale sunt afectate si din acest motiv s-a instalat amenoreea secundara sau exista chiar si posibilitatea ca ovarele tale sa fie afectata de SOPC (sindromul oavarelor chistice/polichistice, si din acest motiv sa nu se produca OVULATIA. Iar in lipsa ovulului (confirmat de testul de ovulatie efectuat) formarea sarcinii devine absolut IMPOSIBILA. Daca pana in data de 21/22 Iulie nu apare menstruatia, atunci poti sa soliciti efectuarea unui test de sarcina beta-hCG pe baza unei analize desange efectuat intr-un laborator de analize medicale. Existenta mucusului cevical abundent de regula semnaleaza apropierea zilei de ovulatie, ceea ce ar putea sa reprezinte si cauza/motivul starii de excitatie specific/propriu unui libidou crescut. Multa sanatate!
Stiu foarte bine cum e, prima zi de ciclu a fost in data de 28.06. Am gresit cand am scris 03.05. Era 03.07
Dar nu stiu de ce am aceste simptome. Habar n-am. Nu am mai patit. Nimeni nu m-a lămurit.
Chiar si In cazul in care ai rectificat si ai precizat ca este vorba de data de 3.07 si nu 3.05 nu se intelege exact/precis despre ce este vorba/ce s-a intamplat in aceasta zi : ""În data de 03.05 am avut ultima zi de CM. Din data de 5.07 am întreținut relații sexuale cu partenerul neprotejat(ejacularile fiind in vagin) pana in data de 10.07."" Adica acel "am avut ultima zi de CM" inseamna ULTIMA ZI a ciclului menstrual (CM) inceput in 28 Aprilie? sau se refera de fapt tot la ULTIMA ZI a MENSTRUATIEI incepute probabil in 28 IUNIE si teminat in 3 IULIE? In acest caz daca rationamentul meu este corect, inseamna ca contactele sexuale neprotejate si cu ejacularea spermei in vagin intretinute pana in 10 IULIE s-au produs in primele 12-13 zile ale NOULUI CICLU MENSTRUAL, Nu ai precizat in ce data a fost efectuat testul de ovulatie deoarece ar putea reprezenta un indiciu de luat in seama. In privinta afirmatiei/indiciului "" Acum am ușoare crampe abdominale. Ma gandesc la o posibila sarcina, dar nu stiu ce sa cred."" te instiintez ca aparitia oricaror crampe abdominale/uterine exclud posibilitatea existentei unei sarcini. De asemenea dupa trecerea a doar cateva zile de la ultimele contacte sexuale, este absolut IMPOSIBIL sa apara orice SIMPTOME DE SARCINA, fiindca in acest moment alCICLULUI MENSTRUAL este stabilit foarte precis ca NU EXISTA SIMPTOME DE SARCINA. Excitabilitatea crescuta precum si dorinta de sex indica un LIBIDOU marit care daca sunt asociate cu scurgerile de mucus cervical induc convingerea/ideea potrivit careia in aceste zile sau urmatoarele 2-3 sa se produca de fapt OVULATIA din actualul CICLU MENSTRUAL (CM).