Te joci cu foculDumnezeu a creat sexul pentru a fi practicat numai dupa casatorie in rest practicarea lui aduce vinovatie, teroarea unei posibile sarcini nedorite, de aceea e plin si pe TPU de intrebari pe tema asta, nefericire pe termen lung.
Mai bine nu i ti raspundeam deoarece vad ca va bateti joc de mine, fă ce vrei si gata.
'' Nu a adus niciodata vorba de sex si mi-a si zis ca nu vrea sa o facem ca stie ca nu sunt pregatita.''
Pur si simplu ti-a dat de inteles prin acea manifestare. Dorinta de a intretine sex se poate exprima si prin ''semne'' nu doar verbal. Nu este nimic gresit in ceea ce ati facut, in cazul in care nu veti depasi aceasta... faza a relatiei voastre de iubire. Sanatate!
De ce ar fi gresit daca depasesc aceasta faza?
Si eu as vrea sa stiu)) adica la un momentdat normal ca o sa evolueze relatia.
Nu te lua dupa CristiDinBucuresti. Mintea lui este de peste 100 de ani, ramasa in secolul 16. Pe langa ca este un bigot religios, este si un om lipsit de cultura.
Da, mi-am dat seama ca e foarte religios si vede lucrurile altfel. Eu nu sunt de parere ca nu ai voie sex inainte de nunta, dar cum am mai zis, nici acum nu sunt pregatita inca
Asta este altceva. Asa simti si este bine sa-ti urmezi vrerea si simtamintele.
Se numeste "petting" si este absolut normal, mai ales la varsta voastra si de obicei, inlocuieste actul sexual propriu-zis. Exista persoane care nu mai sunt virgine si totusi il mai practica uneori.
Daca ti-a placut, nu ar trebui sa simti ca ceva nu ar fi normal. Oricum normalitatea este relativa si subiectiva, deci important este ce este bine pentru tine si pentru voi, daca vorbim de un cuplu, nu pentru ceilalti.
De ce?????
Pentru ca la 16 ani nu este ok sa faci sex, sexul se face numai cand esti casatorită si numai cu soțul tau nu cum face ti voi, dar fiecare este raspunzator pentru faptele lui in fața lui Dumnezeu.
Pai nu am facut sex. Eu am si spus ca nu vreau sex si nici nu o sa o fac prea curand... poate un an, doi. Nu neaparat dupa casatorie, dar nici acum
Am inteles ca nu ai facut sex, dar el asta vrea sex si nu o il poti fenta la infinit intr o zi se va întimpla.
Si eu ma gandeam ca poate isi doreste asta, dar dupa mi-a zis ca stie ca eu nu vreau si ca nu o sa mi zica niciodata sa o facem(mai ales acum la inceput) daca eu nu vreau. Bine poate sa si minta, dar faza e ca e chiar un baiat bun si il cred...tu crezi ca asta vrea, nu?
Eu sunt convins a asta vrea deoarece el a simulat cu tine un act sexual faptul ca te a atins pe sîni este un preludiu pentru sex deci vezi si tu cum poti sa te opui, nu ai varsta necesara sincer, si ar fi pacat sa te foloseasca pentru sex si după sa te lase pentru alta, ca ce este intre voi nu se numeste iubire, este pasiune atractie pur sexuală si după ce i dai ce vrea nu te mai sună nu te mai caută ca deja te a avut. Tu fă cum doresti dar după aceea sa nu regreti ca si a batut joc de tine, ca ai ramas insarcinată ca mama ta se va supăra, cel mai bine vorbeste sfatuieste te cu mama ta, spune i ei, intreaba o pe ea daca ar fi in locul tau ce ar face, ca ea a fost de varsta ta demult, dar tu de varsta mamei tale inca nu ai fost.
Nu e gresit atata timp cat v-ati simtit bine amandoi si nu ati facut nimic din ce nu sunteti pregatiti.
Pentru data viitoare e bine sa ai si prezervative la tine ca nu se stie si sa nu faceti vreo greseala infierbantati fiind.
Pupici!
Cristi nu imi bat joc de tine. Am zis doar ca eu sunt de alta perere. Oamenii vad diferit viata si aleg cai diferite. Iti respect opinia, nu imi dat joc cu nimic. Mersi de raspunsuri. Nu pot sa iti rasp la com ca zice ca ma ignori, sper sa vezi asta