Nu stiu ce sa zic...e un lucru foarte frumos...dar daca va doriti nu vad de ce sa nu dormit.inafara faptului ca mama fetei nu va lasa.insistati sa va lase.iar voi aveti grija sa nu facetii nimic ca totusi aveti cap sa ganditi si nu va lasati dusi de val. si sa aveti vointa in voi bafta
Heii, stii ce-ar fi mai bine? Daca v-ati infasura in paturi si ati ramane am2 fara aer. Pe bune mai bine te abtineai de la intrebarea asta.
In primul rand nu stiu cum se permite pe TPU sa se puna asa intrebari idioate, inainte nu era asa.
Cat despre tine bun venit in lumea prostilor! Tocmai ai dat dovada ca esti unu` dintre ei. Du-te frate uita-te la desene, citeste, joaca-te ca asta ar trebui sa faci tu la 13 ani nu sa-ti pui o asa problema j.
Pai daca vreti doar sa dormiti pur si simplu nu e nici o problema daca dormiti sub aceeasi problema daca vreti mai mult atunci trebuie sa aveti grija.in fond la ce mai dormiti impreuna daca dormiti in paturi separate?
Vorbe batranesti.Se poate nu e nimic dar mnah intr-un fel.Nu e indicat.o sa aflati amandoua cand cresteti mai mari . Lasa si tu asta pe mai incolo
Cred că ai auzit de contact sexual nu? eu zic mai bine să staţi cuminţi, dacă vă prinde va fi mai rău... eu ştiu la ce te gândeşti dar sincer... părinţii cred altceva
IMI PLACE CA SUNTETI SINCERI! dac cu dormitul cum naiba fac(adica mai mult vreau eu)
Cat de idiot poti sa fii doamne fereste, sa va infasurati in pături separate...
Tu faci misto de noi? cum sa va infasurati separat intr.o patura? dar tu nu poti sa te controlezi? sau ce? dar fata e iubita ta?
esti ciudat...
)) mamei ei ii este frica de sex omule ai avutr vreodata un act sexual cred ca nu