| Galica_Crissy_1977 a întrebat:

Pe 17 iunie am avut primul act sexual, asta inseamna ca m-am dezvirginat. Prima oara nu a durat mai mult de 5 minute. Atata timp cat prietenul meu nu "si-a dat drumul" inauntru pot fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Riscuri sunt, da.
1. La unele femei, la dezvirginare, apare o ovulatie spontana si nu e nevoie decat de o mica mica picatura de sperma ca sa fecundeze ovulul.
2. Barbatii elimina acel lichid pre-ejaculator, pe care nu il simt, nu il pot controla si care de obicei contine spermatozoizi.
3. Unii barbati, mai ales daca sunt si ei la inceputul vietii sexuale (dar nu numai), in afara de acel lichid, mai elimina si mici cantitati de sperma.
Deci da, se ramane insarcinata si in lipsa ejacularii in vagin.

34 răspunsuri:
| Galica_Crissy_1977 explică (pentru sofisis):

Sofi, totul este ok menstruatia mi a venit putin mai devreme dar totul este bine. nu am avut dureri sau ceva! te pup

| sofisis a răspuns (pentru Galica_Crissy_1977):

Ma bucur ca esti ok. Dar pe viitor, mergi la un medic ginecolog si stabileste o metoda contraceptiva constanta. Pentru ca daca stai din luna in luna cu sufletul la gura sa iti vina, o sa o iei razna si o sa ajungi sa nu mai asociezi sexul cu placere ci cu stres.

| Galica_Crissy_1977 explică (pentru sofisis):

Asta asa este, o sa ajung si la medic, multumesc pentru sfaturi. mi ai fost de ajutor!

| AgentBomboana007 a răspuns:

Si mai tine minte un lucru: sa nu ai incredere in nici unbaiat. Ei spun ca totul o sa fie bine, dar nu o sa fie bine niciodata