Cel mai bine mergi la doctor sa te consulte, el este cel mai in măsură nu altcineva.
Eu sunt in Anglia? Cei de la spital au spus ca e spotting, dar e prea mult cantitativ dupa parerea mea! Sau e posibil sa nu fiu insarcinata, dar eu nu iau nici un medicament care sa ridice nivelul Hcg in urina sau sange! Toate testele sunt clearblue si toate au iesit pozitive
Deci, GB meu a spus telefonic ca e doar un spotting. Cand aceasta se opreste sa sun la clinica de care apartin sau 111 pentru mai multe informatii!
I-am explicat ca testele sunt toate pozitive si in acelasi timp am si menstruatie
Ea a intrebat daca iau tratament care poate influenta nivelul de Hcg din sange si urina si i-am explicat ca nu iau nici un medicament!
Eu si sotul meu ne dorim un copil dar schimbarile hormonale care le am ma sperie, va multumesc!
Orice sangerare care se produce in acest moment reprezinta un semnal de alarma, in privinta posibilitatii de producere a avortului spontan. In astfel de situatii este indicata consultatia ginecologica efectuata in regim de urgenta. Multa sanatate!
Curiozitațibărbați întreabă: