1.) Prima intrebare intr-un astfel de caz se refera la PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual : cele 2 acte sexuale au fost avut loc/au fost intretinute in zilele perioadei fertile?, sau in afara celor 4-5 zile fertile in care se poate forma sarcin?
2.) Folosirea pastilei contraceptive (de a 2-a zi) cu scopul amintit si anume cel ''preventiv'' asa cum ai afirmat ''tin sa spun ca ea a luat-o inainte sa o facem din nou cu aproximativ 7-8 ore.'' indica faptul ca va lipseste cu desavarsire atat documentarea cat si informarea corecta in privinta procesului prin care se realizeaza procrearea umana. Folosirea celor 2 pastile de a 2-a zi dupa cum v-a dus pe voi mintea voastra PROASTA, reprezinta o grava si crasa IRESPONSABILITATEA de care ati dat dovada amandoi. Urmarile nefaste asupra organismului vor apare si se vor manifesta in lunile urmatoare.
Multa sanatate!, (in mod sigur fata va avea nevoie de asa ceva).
1)au avut loc in afara perioadei fertile
2) a luat-o fara sa stiu eu, mi-a spus abia ziua urmatoare. a luat-o de frica, e i persoana mai fricoasa de fel.
In acest caz iubita ta este mai mult decat PROASTA, este de-a dreptul IRESPONSABILA. Probabil ca vrea sa ramana in scurt timp INFERTILA, adica sa devina STEARPA, spus mai pe intelesul ei.
Nu fi speriat. In conditiile prezentate de tine prietena nu poate fi gravida.
18 ani ai? Serios? Nu 10 ani? Cum drqq sa nu stii ca punerea unui prezervativ este recomandata pentru o sarcina nedorita. După ce ai incheiat actul sexual poti da prezervativul jos, bagi apa in el de la robinet si vezi daca are gauri si după poți sa.ti dai seama daca a existat vreo sansa sa iasa sperma si daca nu, asta fiind primul lucru pe care trebuie sa.l stii. Al doilea lucru este că o femeie nu poate ramane însărcinată cand vrei tu. Există perioade fertile ale lunii si perioade nefertile cand are ciclu, menstruație si alti draci, nu stau sa iti explic in detaliu iar al treilea lucru si este foarte grav este pilula de a 2 zi. Este o bomba la propiul. Este recomandata sa o iei doar in cazuri extreme cand chiar ai comis.o cu adevarat si asta e singura soluție pentru o sarcina nedorita. Poti avea mari probleme de sanatate de la ea. Faptul ca ea ia cu usurinta la fiecare contact sexual care sunt apropiate va distante in zile este extrem de grav. Duceti.va la un ginecolog cat mai rapid pentru ca poate avea probleme grave de sanatate. Data viitoare informeaza.te asupra lucrurilor pe care faci.
Informati va inainte. Poate avea grave probleme de sanatate din cauza pilulei. Pilula se ia odata la 6 luni nu cand va taie pe voi capu. Cu prezervativul pus corect 0 sanse de sarcina.
Nu mi-am batut joc cu nimic, a luat-o fara sa stiu