anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, pe data de 19 iunie am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu.Acum am observat ca imi curge secretia putin ciudata adica e alba-galbuie normala doar ca are consistenta unui lipici uscat nici nu stiu cum sa va explicsad Am luat o oglinda si am observat ca in interiorul vaginului am ceva alb. Cred ca am facut candidoza dar imi este frica sa nu fie vreo boala.In gat nu am nimic dar sunt foarte speriata. Ma pot duce la un control gratis la ginecolog? Parintii mei nu stiu de treaba asta si nu am de unde sa fac rost de bani pentru ca unele consultatii sunt destul de scumpe. Credeti ca ar trebui sa vorbesc si cu el despre asta? Poate el nici nu stie ca este infectat straight face

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medicul ginecolog pentru analiza citologica!
Parintii nu stiu... dar tu inainte sa te apuci de sex, de ce nu te-ai interesat cum sa te protejezi?
De prezervativ ai auzit?
Unul care face sex neprotejat cu tine, inseamna ca a mai facut si cu alte femeie inaintea ta tot neprotejat, deci ai toate sansele sa iei o boala cu transmitere sexuala de la el.

| Emilian65 a răspuns:

Vorbește cu el și mergeți împreună la un medic sa vedeți care sunt cauzele acestor scurgeri care te nelinistesc.