| RamonaMariaIlie a întrebat:

Poate ca nu este o problema de discutat online,dar, mi-o asum. Sper sa primesc niste raspunsuri sincere.Deci...am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o luna.
Dupa actul sexual am avut orgasm aproape 10 minute.La inceput,simteam placere absoluta,dar,dupa doua min., devenise un calvar.Simteam ca ma dor foarte tare ovarele,si gemeam si tipam atat de tare ca niciodata. Dupa orgasm,am fugit la baie,si am descoperit ca sangerez excesiv ceea ce m-a ingrijorat foarte tare,deoarece avusesem menstruatie cu doua zile in urma,dar,eram fericita intr-un fel,pt puteam face sex neprotejat.
In continuare, mi-am pus un absorbant.Cand m-am trezit de dimineata ma durea foarte tare clitorisul, in zona unde penisul intra in vagin.Nu am mers la ginecolog,pt,fac parte dintr-o familie de rromi, iar Tata mi-a interzis Sa fac sex pana la 20 de ani.Stiti ce poate fi? Va Rog..ajutati.ma

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ma bucur ca discuti cu noi "online" si ca ultimul orgasm te-a tinut 10 minute. Esti o fericita. Tinand seama ca ai 18 ani (oare?), poti merge linistita la medic.

| Emilian65 a răspuns:

Sunt reactii ale organismului tau in urma primului contact sexual si a orgasmului intens si prelungit pe care le-ai avut.

| SkyPilot a răspuns:

Pentru sangerare si pentru ca ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa mergi la un ginecolog la control. Ai 18 ani si nu conteaza nici ce a zis tata si nici din ce familie faci parte. Ai mare grija de pasarica ta, nu o sa regreti.
Durerile sunt intr-un fel normale, este un fel de efort pe care nu l-ai mai facut pana acum iar corpul tau nu e obisnuit cu el. Clitorisul e foarte sesibil, normal ca te doare.
Cu orgasmul esti o fericita, dar iti va trebui antrenament pentru ca e un efort foarte mare.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha-ha-ha.ti-a interzis? pai asa fac tatii, iar voi aveti traditii frumoase si sanatoase as putea spune, mai putin casatoriile aranjate de mici si la varste, nu tocmai potrivite.da? parintii tai la cati ani s-au casatorit? banuiesc, ca mama ta la 14-15 ani deja te avea pa tine, deci tu la 18 esti ok.Doar ca nu esti maritata. poti merje la doftor, esti majora.

| missoriginalitate a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai niste raspunsuri asa de amuzante laughing)