Bună!
DA, este posibil
Depinde ce AC foloseşti, în ce zi a CM le-ai început, etc.
Tu vrei să GHICIM aceste detalii?
Toate cele bune.
Ar fi minunat sa fie si posibil nu imi displace ideea, dar nu stiu cat de normal ar fi sa raman insarcinata cu ele...
Sau mai întâmplat cazuri ( atunci când AC nu sunt luate corect şi nu sunt respectate "regulile" menţionate în prospect )...
Chiar şi aici, pe TPU, am întâlnit vreo 7-8 cazuri ( "declarate" ) în aproape 3 ani.
Începerea foliei de anticoncepționale din prima zi de menstruație asigură protecție imediată. Dacă iei prima pilulă în altă zi a ciclului menstrual, atunci este bine să folosești metode contraceptive suplimentare în primele 7 zile de administrare.
Poți începe folia în prima duminică după apariția menstruației. În acest caz, ai următoarele avantaje: îți va fi ușor să ții minte când ai început-o și, în plus, eviți apariția menstruației în weekend, un aspect important dacă plănuiești să călătorești. Dacă alegi acest tip de administrare, pentru a te asigura că ești protejată, este recomandat ca în primele 7 zile să folosești o metodă contraceptivă suplimentară. http://www.planificaneprevazutul.ro/......eptionale/
Administrarea ti-a fost prescrisa de un medic ginecolog? Trebuia sa-ti explice chiar el modul de administrare.
N-am prea înţeles întebarea
Ai avut un contact sexual, iar de abia după 3 zile ai luat anticoncepţionale sau cum?
Dupa 3 zile de luat am avut contactul neprotejat
Scuză-mă. Acum am înţeles.
În condiţiile în care ai continuat să iei pilulele, nu cred să existe riscuri.
Pai daca ai luat in a 3 a zi e cam tarziu exista un oarecare risc
Poti folosi contraceptive suplimentare