anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea mea este urmatoarea : Am 20 de ani, merg pe 21 am un iubit(21 ani) de 2 ani cu care ma inteleg minunat.Ne-am cunoscut pe internet, era din alt oras la 400km de orasul meu, nu credeam ca va iesi vreodata ceva, dar intr-o buna ziu a venit la bucuresti am stat impreuna, apoi a venit si weekendul viitor si tot asa, pana am dat bacul amandoi apoi mi-a spus, ma mut in bucuresti langa tine. A venit in bucuresti, ne-am inscris la aceeasi facultate, apoi a inceput sa stea la mine, pana isi gaseste o locuinta.Am trecut prin foarte multe impreuna, parintii mei au vazut cate a facut pentru mine, l-au acceptat sa stea cu mine apropo 1 an de zile, iar acum bineinteles si el si ei au ajuns l concluzia ca trebuie sa se mute, deoarece a trecut destul timp, iar iubitul meu nedorind sa le intinda mana atat de mult si-a gasit sa se mute.Ideea este ca atat cat am stat impreuna ne-am dat seama ca ne intelegem excelent in aceeasi casa, iar eu sunt mult mai fericita cu el decat cu parintii si as vrea sa ma mut cu el.Problema este ca tata munceste in cadrul armatei, e un om foarte dur asa, care tine la respect foarte mult si m-a cam tinut in frau si nu are sa accepte nici in ruptul capului sa ma mut de acasa, chiar daca il cunoaste pe iubitul meu si il apreciaza mult, nu va fi de acord cu mutarea mea, va innebuni, va lua foc.Totusi fac 21 de ani, numai am 15 ca sa fiu prea mica, dar el tot fetita tatalui ma vede, nu stiu cum sa fac sa pot pleca fara sa ma cert cu el si sa-l fac sa inteleaga ca am 21 de ani.Mama nu e o problema ea e de acord cu orice vrea el, daca el e ok e si ea daca el nu e ok nu e nici ea, deci nu stiu cum as putea sa pun problema.Multumesc celor care mi-au citit intreaga poveste si voi lua in calcul orice sfat mi-ati da.

Răspuns Câştigător
| Myst3ry a răspuns:

Eu spun ca daca tatal tau a fost de acord ca iubitul sa stea cu tine in casa lor aproape un an de zile ar fi de acord si sa te lase sa stai cu el, ca vorba aia il cunoaste stie ca ar avea grija de tine. Dar poti incerca sa vorbesti cu mama ta sa ii explici ce vrei sa faci si sa o rogi sa te ajute cu tatal tau. sa il faceti amandoua sa inteleaga dorinta ta. si ca ai vrea sa te muti. Daca stai de vorba cu el fara sa te certi si ii explici cu siguranta va intelege si te va lasa.

4 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Ce se baga el in treaba ta? Tu te-ai bagat intre el si mama ta? Ce tampenie e asta ca se baga parintii. Si-a facut datoria de tata, acum gata, serus. Fiecare pe drumul lui.

| ionutzul31 a răspuns:

Iti termini studiile si vezi apoi ce faci.Alta idee nu imi vine sad
Baftawinking

| jimime a răspuns:

Daca spui ca il apreciaza, si daca a vazut in el ceva ce te merita, si are incredere in el, nu cred ca ar zice ceva, oricat de sever ar fi. Mult succes, te asteptam cu vesti proaspete.

| Aromă a răspuns:

Tatăl tău poate îşi doreşte să vă terminaţi studiile, să vă vadă fericiţi la casa voastră în momentul în care veţi avea din ce trăi. Poate doreşte să fiţi stăpâni pe propriile forţe...Este logodnicul tău sau doar prietenul tău? Contează... poate tatăl tău vrea siguranţă din partea amândurora.