| skem666 a întrebat:

Prietena mea folosește anticoncepționale Logest de pe data de 5 mai, iar pe 7 mai a uitat să ia una, după a continuat să le ia normal. Astăzi am avut contact sexual și am ejaculat înăuntru, ar trebui să ia pastila de a doua zi sau nu sunt motive de îngrijorare?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se iau anticonceptioanle pentru durerea de la menstruatie, pentru aceea se iau analgezice sau se cauta si se trateaza cauza infectiei, care provoaca dureri atat de mari, la menstruatie.

In ce priveste protectia anticonceptionalului, apare dupa ce a luat cel putin 10 zile conscutive, acel anticonceptional.
Din 7 Mai pana pe 18 mai, sunt deja 11 zile, deci este protejata.

| skem666 explică (pentru Violleta2022):

Medicul ginecolog a recomandat aceste pastile, nu le ia după capul ei, mersii

| LoveSleep a răspuns (pentru skem666):

Nu sunt pentru Ignoratul userilor, dar in cazul tipei de mai sus, te sfatuiesc sa ii dai block. Din pacate, adminii nu pot face nimic, pentru ca prostia nu e o incalcare a regulamentului, desi ar trebui sa fie.

| LoveSleep a răspuns:

Cel mai probabil nu are nimic, dar mai puteai astepta si tu putin. Chiar daca nu rata pastila de pe 7 mai, pentru linistea ta sufleteasca, puteai termina in ea dupa ce termina si ea un ciclu de o luna de pastile.
In orice caz, sa nu ia pastila de a doua zi.

| Holiday a răspuns:

Nu e necesar.

| Dana1999 a răspuns:

Cati ani ai tu?

| skem666 explică (pentru Dana1999):

21, ea are 18, iar anticoncepționale a început să ia pentru durerea de la menstruație