Sa mearga la medic pentru investigatii medicale serioase, ca durerile de cap, starea de greata, imbalonarea si starile rele sunt de la cine stie ce boala grava sau chiar tumoare pe undeva, ca asa ceva nu este nromal mai ales ca-i imposibil sa ramana insarcinata cu degetul.
Buna.Nu are cum sa fie sarcina daca nu ai ejaculat in interiorul vaginului.Cu starile astea ar trebui sa mearga la medic urgent, fiindca nu e deloc normal sa te doara capul luni intregi si sa nu faci nimic, sa stai asa.Valabil si pentru celelalte simptome.Parintii ei stiu?
Par semne de sarcina, dureri de cap ar fi ca nu are vitamine in corp, stresata nu trebuie sa fie sa ia niste medicamente de relaxare. Sa nu fi prins o infectie de la mana ta. Balonarea n-am idee, poate i dela stres.
Sunt sanse sa fie si dureri pre menstruale. Si eu am avut cu o săptămână inainte sa-mi vina fix aceleasi lucruri, poate ii intarzie de data asta din cauza stresului, gravida n-are cum sa fie
Tin sa mentionez ca a mai durut-o in partea stanga pentru un moment, cred ca la ovarul stang si a fost o durere de intensitate mare
Update : mi-a spus ca are scurgeri vaginale transparente si aproape elastice, care i-au aparut odata cu durerile abdominale