Buna.Nu e deloc normal.Asta denota ca nu te respecta si doar te foloseste pentru propria placere. Fugi de acesti indivizi.Din bun simt trebuie si sa oferi la randul tau cand primesti, nu sa fii egoist.
Nu e ceva normal. Imi suna a ipocrizie. Daca tu vrei sa fie reciproc si el nu, atunci refuza. E dreptul tau pana la urma.
Nu cred că sexul oral este normal!
În primul rând, sexul oral este un lucru urât
În al doilea rând, puteți obține boli cu transmitere sexuală
Dacă decizi să-i oferi sex oral prietenului tău, trebuie să-ti faca si el înapoi. Dacă nu vrea să o facă, refuzi să o faci si tu pentru el.
De asemenea, ar putea fi util să discutați motivele sau gândurile care stau în spatele dorinței sau ne-dorinței de a practica anumite activități sexuale. Aceasta vă poate ajuta să înțelegeți mai bine perspectiva celuilalt și să găsiți soluții care să răspundă nevoilor și dorințelor voastre individuale și comune. Dacă nu vrea să-ți ofere sex oral înapoi sau dacă începe să țipe la tine și să te forțeze, nu te lăsa bătută. Dar nu vă recomand deloc să faceți acest gen de sex. Mai bine fă-o pe cea pe care o face toată lumea, care este vaginală.
Da, și nu! Unii vor să li se facă sex oral, dar consideră scârbos să facă ei partenerei sex oral!
Dacă vrei vorbești cu partenerul tău și îi spui în față că așa cum consideră el scârbos să-ți facă sex oral, așa consideri și tu, scârbos să îi faci sex oral. Nu ești o fată ușoară, plătită pentru așa ceva!
NU te lăsa folosită! Impuneți dorința de a fi reciproc acest lucru, altfel refuză!
NU te lăsa intimidată dacă ridică tonul la tine, nu ceda! Fi stăpână pe tine, pe trupul tău, pe dorința ta! Arată că nu ești moale, că cedezi ușor! Îl înveți cu nărav!
In primul rand incearca sa afli de ce nu vrea.
Daca motivele lui sunt legate de igiena de exemplu, rezolva problemele.
Daca motivele lui sunt tampite gen "eu nu dau limbi" ca-mi pica gradele, probabil ar trebui sa-i raspunzi cu aceeasi moneda.
anonim_4396 întreabă: