Dar tu pe ce planeta traiesti fetita?
daca nu merge la munca, cine va da bani si va da de mancare?
Du-te inapoi la mama si tata, daca te apuca urlatul, ca nu-i normal sa opresti omul de la munca!
Ori ai doar 9-10 ani si atunci, este de inteles comportamentul de copil mic si razgaiat.
Bai stai puţin că este exagerată treaba.
Eu cred că astea ce au scris mai în sus nu au citit bine ce ai scris tu, sau vor toţi să fie întreţinuţi. Nu are cum să nu meargă omul la muncă pentru că nu o să vă puteţi întreţine.
Nu e ok să aibă un program foarte aglomerat, sau să ajungă foarte târziu acasă dar nici să nu aducă bani sau să nu aibă o ocupaţie.
Cât timp este el la muncă (pentru că trebuie să îl laşi) nu îţi mai face gânduri aiure, ia-ţi un câine, mergi la ai tăi, adu o prietenă la tine, găseşte-ţi şi tu un job, mergi la psiholog...
"Renunta la el, faci prea multe si el nimic.
Viitorul soț nu se trebui să se comporte asa, e un idiot.
O sa găsești pe cineva care o sa-ti fie alături si la bine si la greu. Pe de altă parte e de inteles de ce e asa dar trebuie să se gândească mai mult la tine si trebuia sa renunte din prima nu sa tot caute pe variante ca daca e traumă e greu sa scapi de ea.
Psiholog e bun, ar putea sa te ferească si pe viitor in caz ca mai apare la altcineva.
Dar la el renunta, tine mai mult la ce face decât la tine"
Lol.
Art3:ONU."Dreptul la viata". Anulat. (03.08.2018, 22:52)
Doamne fereste! Psihiatru urgent si medicaţie, dragă! Eşti bolnavă grav. Şi ar fi o mare idiotenie care ti-ar agrava situaţia dacă ar rămâne cu tine acasă. Şi să ştii că oamenii mari trebuie să muncească pentru ca orice COSTĂ! inclusiv tratamentul ala pe care ar trebui sa il iei urgent.
'efectiv,iti faci un viitor cu ea ii vrei binele "spui tu, fata eu cred ca ar trebui sa consulti urgent un psihiatru, la ce viitor visezi, fara munca? bani de unde? eu cred ca prietenul tau ar trebui sa deschida ochii si sa iti ceara sa muncesti, sa renunti la ifose si toane de copil.
Trebuie sa il intelegi si tu pe el ca trebuie sa mearga sa lucreze ca sa va intretineti amandoi. Fara bani ce faceti? Muriti de foame? Ar trebui sa faci si niste consiliere psihologica. Te va ajuta crede-ma. Si daca nu te ajuta inseamna ca nu e psihologul bun si trebuie sa mai cauti. Omul ala nu are cum sa poata sa tina pasul cu tot ce ii ceri. 100% ai PTSD. Treaba asta se rezolva cu psihoterapie. Daca ai nevoie de ajutor si sprijin poti sa imi scrii. As fi bucuroasa sa te pot ajuta
Eu cred că ar fi cazul sa îți găsești și tu un job cat mai repede. Este bună și dragostea și sexul și atenția, dar toate trec prin stomac. A, daca ai avea foarte multi bani, iar el s-ar încăpățâna să meargă la fabrica la servici..atunci ți-aș da dreptate. Dar sunt sigur că nu ești vreo milionară ca să-l poți întreține și pe el?
Si de unde bani daca sta toata ziua sa-ti schimbe scutecul si sa te stearga la nas de muci? N-ar trebui sa deduci ca se duce sa munceasca pentru a avea un viitor cu tine?
Bravo! Cel mai bun raspuns. Restul sunt al unor useri pe care ii hranesc mami si tati.
La fel ar putea face si ea ca sa ii treaca ziua mai usor. Pe langa vizita la un psiholog.
Câți ani ai, copilaș?
Și ce viitor vrei tu cu omul ăla, dacă stați amândoi acasă?
Nu consider că tine la tine odată ce nu intelege, poate tine dar nu atat de mult incat sa il împiedice să renunțe. Nu e dadaca ta? Dragă mea, normal ca nu e dadaca ta, e iubitul tău. Iti cere prea multe si el ce da? Din prima trebuia sa iti spuna ca o sa fie lângă tine. Indiferent de chestie nu consider că a reacționat ok daca prietenul meu ar face asta sau viitorul soț l-aș fi lăsat cu tot cu ce ii place. O sa primesti răspunsuri sa mergi la psiholog ori ca tu nu reacționezi bine ca il împiedici dar el nu te-a împiedicat niciodată sa faci ceva? Chiar si un lucru minor aici e vorba ca intr-o relatie se mai interzic lucruri care nu iti plac.
Intreaba-l cum ar fi sa te întâlnești cu unu care o sa te ajute si iti place sa te întâlnești cu el ca iti e prieten si lui ii face rau chestia asta ca se gândește că îl înșeli ori îl dai dar tie pur si simplu iti place. Nu te mai lasa atat de prejos și nu mai fa atatea sacrificii ca trebuie sa faca si el.
Puteti merge împreună la psiholog si sa faceti bine.
Baftă si ai grija ce alegeri mai faci si cat de prejos te lasi.
Cate ai facut
Dacă prietena mea ar face atatea nu as lasa-o niciodată.
Ma mir ca mai exista persoane ca tine care să iubesca ca tine, prietenul tău ar trebui să deschidă ochii si sa vada pe cine are alături daca nu sa ramana cu job-ul lui dar e un mare prost daca te pierde.
Toate cele bune si cat mai multa minte la prietenul tău
Funda?
Tu ai logica? Sau erai beat cand citeai? Nu iti dai seama ca ea vrea sa nu mearga la munca, sa stea cu ea tot timpul sa nu plece de langa ea nici un minut? Dar daca nici unul nu lucreaza, ce mananca? Nu mai scriu ce am scris la ceilalti neganditori.
Renunta la el, faci prea multe si el nimic.
Viitorul soț nu se trebui să se comporte asa, e un idiot.
O sa găsești pe cineva care o sa-ti fie alături si la bine si la greu. Pe de altă parte e de inteles de ce e asa dar trebuie să se gândească mai mult la tine si trebuia sa renunte din prima nu sa tot caute pe variante ca daca e traumă e greu sa scapi de ea.
Psiholog e bun, ar putea sa te ferească si pe viitor in caz ca mai apare la altcineva.
Dar la el renunta, tine mai mult la ce face decât la tine
Tu ai citit ce scrie fata? Ca prietenul ei sa nu mearga la munca, sa nu o lase singura nici un minut. Fata ori face caterinca, ori este dusa rau cu pluta. Pai daca nu merg la munca, ce mananca?
Stii vesurile de mahala: Mai nevasta ce mancam, (facem sex) si ne culcam. Dar copiii ce mananca, face laba si se culca.
Doamne cat pare ca il iubesti as dori sa pot tine si eu la o persoana in asa hal dar daca mie iubitul mi-ar face asta l-aș lua la palme și as renunta
Ar putea sa renunte macar 1-2 lunii pentru ca mereu o sa apara job-uri dar o femeie nu o găsești la orice pas, mai ales sa-ti placa.
Nu mai fa nimic, lasa-l ea faca el si dupa ce face te poti decide si tu.
Daca el cu tine ar sedea
Toata ziulica
Ce *** ati manca?
beausingurlamasamea întreabă: