Este normal ca "ata" sa se rupa. "Ata" este fraul preputului si "ruperea" ei este foarte posibila in orice moment al vietii, in orice fel de activitate sexuala. Daca se "rupe" este din cauza faptului ca unele fibre cedeaza fortei mecanice datorata activitatii sexuale. Nu exista loc "special" unde sa se rupa, nu este precum cu hartia igienica ce trebuie sa se rupa acolo unde este perforata ci pur si simplu se rupe acolo unde zona nu rezista fortei mecanice aplicata. Atat. Nu iti face probleme, teama ta este justificata, oare carui barbat nu i-ar fi teama daca ar vedea ca ii sangereaza "podoaba"? dar nu trebuie facut din asta o tragedie. Asa cum ti-am spus, se poate intampla oricand, la orice varsta. Asa ca orice activitate sexuala trebuie protejata de prezervativ. Te fereste de foarte multe neplaceri, inclusiv de cea precum a ta.
Mai, e normal sa te doara. Daca iti rupi o pielita de la unghie, asa-i ca te doare? Mai asteapta si tu putin timp pana se vindeca si nu te va mai durea.Nu te mai agita ca o Cola ca nu e nimic grav.Stai calm, nu esti nici primul, nici ultimul. O sa iti treaca si nu vei mai avea nici o problema.Cu vena aia de care spui tu, in timp se va retrage, e doar o urmare a adunarii sangelui in aceea parte a venei.
Si inca ceva, ca am uitat... da-te cu o crema de galbenele si va ajuta cicatrizarea.
Dupa cateva zile de pauza o sa iti treaca.si crema cu galbenele o sa reusesti tu singur sa ti-o aplici, ca doar esti baiat mare.
Intr-un fel pot sa-ti spun ca te-ai dezvirginat! Nu e nimic in neregula, zic eu...mai multe detalii iti vor putea da baietii ( barbatii de aici ).
Dar am uitat sa specific ca ata e rupta dar am acolo ceva ramas ca un "cheag" de sange adica acolo a ramas ceva sange ca o vena daca ma intelegeti.Cum pot da jos chestia aia de acolo sa ramana doar capu penisului curat? ca totusi doare cand pun mana si nu as vrea sa raman cu ea moarta
M-ati linistit foarte mult...eram putin speriat.
Acum daca sunteti amabili sa raspundeti si la postul asta va sunt recunoscator :*
Ma scuzati de dublu post dar am uitat sa specific ca ma ustura foarte tare cand imi fac nevoia...trebuie sa fac incet cate putin cate putin si tot stresat stau...parca taie cineva asa durere am. Ce trebuie sa fac ca deja ma dispera situatia asta
App ca iar am uitat. Dupa cat timp voi putea avea un nou act sexual ca inainte fara dureri, sa fie plin de placere?
mi s-a mai spus crema de galbenele dar cum se aplica ca ma ustura si cand ating cu apa sau ceva
Mie imi era frica ca vena aia de care zicem o sa prinda coaja sau o se lipeasca acolo de capul penisului intelegi tu...mersi mult pentru sfaturi iti raman recunoscator, Acum is plecat din oras si nu voi mai putea intra ca intru de la un prieten si nu trec pe la el in fiecare zi dar sper ca o sa ne auzim cand ma intorc acasa probabil vineri/sambata pana atunci mai astept un sfat ceva...ca imi prind bine, app e posibil ca ata sa nu se fi rupt toata? adica numai pe jumate sau mai stiu eu? ca nu am avut curaju sa ma uit ca ma durea ca si cum m-ar taia cineva cu lama cand umblam in zona aia
Mersi frumos o seara placuta!
Am revenit din nou tot cu problema asta dar nu inteleg un lucru cand se rupe ata mai ramane ceva acolo "ca o ata mai mica"? ca mie asa mi-a ramas si nu stiu ce sa fac... ori s-a rupt ata de tot ori "pe jumatate". Voi ce ziceti?
anonim_4396 întreabă: