| subsapte a întrebat:

Problema mea vine in felul urmator :
Penisul meu este putin arcuit ceva in genul " ) ". Vor fi probleme la primul meu contact sexual? Daca o sa fie probleme la penetrare? Cum as putea sa-l " indrept "? Este normal ca la 14 ani sa ai marimea penisului de 18-19 cm? As dori sa-mi raspundeti numai daca sunteti in cunostinta de cauza.

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tare asta cu "ceva in genul " ) "" laughing

| REDSQ a răspuns:

O fata buna ti-l va indrepta big grinbig grin Prin partide constante iti vei dezvolta si zonele adiacente lui. Asa ca nu toti suntem perfecti. IMportant e ce faci cu el nu cum arata. Cat despre marime, te consideri fericit, insa poti deja sa te concentrezi pe grosime acum tinandu-l putin turtit in chiloti nu-l mai lasa. liber in sus lipit de burta pe sub chiloti. E si asta un punct de vedere. Succes

| cartridge a răspuns:

NU e absolut nici o problema. Consider chiar un avantaj, pe care o sa-l descoperi ceva mai incolo, acum esti inca prea tanar. happy NU trebuie sa-l indrepti, e flexibil, si se muleaza dupa materialul femeii tongue NU iti fa probleme. Legate de marime e posibil sa-ti mai creasca. esti in grafic. poate chiar mai mare decat media de varsta. Iar daca intrebi o femeie iti va spune ca e important sa fie si groasa nu numa lunga happy
peace! and ribbons

| Fotbalistul a răspuns:

Cartridge cum adica poate chiar mai mare?laughing e imensa pentru varsta luilaughing dar nu cred ca spune adevarul.

| subsapte explică:

@cartridge apreciez ce-ai spus.
@Fotbalistul Mie unul nu mi se pare mare deoarece, cum am spus, este " arcuita "... mi se pare mai degraba groasa. Sper sa nu fie vreo problema. Ce interes as avea sa mint? Nu ma cunoasteti, daca m-ati fi cunoscut intelegeam sa mint ca o am mai mare dar asa... whatever. Numai bine.