Draga Alexandra, daca spui ca acel contact sexual a fost fara ejaculare, apoi ca ti-a venit deja de 2 ori menstruatia, intarzierea din a III-a luna poate fi ceva normal insa leucoreea cum arata? Alba, fara miros, fara mancarimi in acea zona sau din contra: putin inchisa la culoare, cu miros, mancarimi? Daca are primele simptome, atunci e ceva normal si toate femeile au asa ceva; daca arata: inchisa, mirositoare, cu mancarimi, atunci sigur este vorba de o infectie ce ar fi bine sa o vada un medic ginecolog fiindca poate duce pana la infertilitate, cancere etc. Medicul iti va lua o proba (pe o lama, insa e nedureroasa) si primesti tratamentul potrivit si te vindeci. Aici sunt mai multe lucruri de discutat. Numai bine!
Este alba, fara mancarimi, abudenta. Ceea ce ma sperie e ca ma gandesc la sarcina si nu cred ca este cazul.
Ai facut un test de sarcina deja si a fost negativ! Apoi il mai poti reface insa cred ca este ceva normal! Daca totusi nu te simti in siguranta, mergi la medic, el iti poate spune sigur! Numai bine!
Salut. Poate fi orice. Dar mă gândesc că e mai mult ceva premenstrual. Eu aș zice că o vizită la ginecolog nu ar strica. Și cred că acum ai început să folosești protecție, da? Nu-ți risca sănătatea pentru 5 minute de plăcere. Bafta multă. Și citește aici mai mult: http://eumerit.blogspot.co.uk/2013/10/candida.html