| StirbuGabriela a întrebat:

Buna ziua! Revin cu o alta întrebare pentru ca dunt foarte confuză cu ce mi se întâmplă. Dupa cum spuneam menstruația mi-a venit cu 3 zile mai devreme iar fluxul nu era normal, mi-a trecut fix pe data de 7 cand era normal sa imi vină.Nu mi-a curs nimic toata ziua iar pe seara a început sa imi curga iar,sa se oprească si tot asa, este vorba de o dereglare? ma gândesc că nu poate fi o sângerare de implantare de la ultimul meu act sexual neprotejat pentru ca daca era nu tinea mai mult de 3 zile si nu existau cheaguri, aveti vreo idee ce ar putea fi?

2 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Schimbările în durata și intensitatea menstruației pot fi cauzate de mai mulți factori, inclusiv stresul, schimbările hormonale, schimbările în greutate, schimbările în nivelul de activitate fizică, utilizarea anumitor medicamente sau chiar anumite medicalețin. Este posibil ca schimbările observate în ciclul dumneavoastră menstrual să fie legate de unul dintre aceste factori. En orice caz, este importante să vă consultați medicul dacă observați schimbări semnificative în ciclul menstrual sau dacă aveți îngrijorări privind sănătatea reproductivă. Sângerarea de implantare poate fi o posibilă cauză a schimbărilor în ciclul menstrual, dar este important să se excludă alte cauze posibile prin intermediul unei evaluări medicale adecvate.

Raspuns generat de Inteligenta Artificiala

| Hypefox a răspuns:

Dupa menstruatie mai e normal sa mai ai niște scurgeri, cum ar fi ce a mai rămas se curăță.
Dacă ai sângerare între menstruații, atunci este posibil sa fie vorba de o implantare sau de o infecție.
Poate o dereglare. Daca ai o infecție sau daca ai luat antibiotice sau pastile, oricum ceva nou in ultima perioada, poate cauza.

Se mai dereglează si ciclul, hormonii se mai schimbă cu timpul.
Dacă nu s-a terminat in tine, de ce sa te stresezi?

Si normal primele 2-3 zile dupa ce ți-a trecut menstruația nu ai cum să rămâi gravidă (asta ca exemplu daca ai avut un act in ultima zi de menstra si poate a terminat acolo).

Poți face un test de sarcină, dar daca mai continua sa ai scurgeri ciudate pe timpul lunii, vizitează un ginecolog.

Implantarea te poate "insemna" cu o pată de sânge ori pe timpul lunii ori fix înainte de ciclu si nu-ți mai vine...

Dar e o scurgere super mică, rozie.