| StirbuGabriela a întrebat:

Buna ziua! Revin cu o alta întrebare pentru ca dunt foarte confuză cu ce mi se întâmplă. Dupa cum spuneam menstruația mi-a venit cu 3 zile mai devreme iar fluxul nu era normal, mi-a trecut fix pe data de 7 cand era normal sa imi vină.Nu mi-a curs nimic toata ziua iar pe seara a început sa imi curga iar,sa se oprească si tot asa, este vorba de o dereglare? ma gândesc că nu poate fi o sângerare de implantare de la ultimul meu act sexual neprotejat pentru ca daca era nu tinea mai mult de 3 zile si nu existau cheaguri, aveti vreo idee ce ar putea fi?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hypefox a răspuns:

Dupa menstruatie mai e normal sa mai ai niște scurgeri, cum ar fi ce a mai rămas se curăță.
Dacă ai sângerare între menstruații, atunci este posibil sa fie vorba de o implantare sau de o infecție.
Poate o dereglare. Daca ai o infecție sau daca ai luat antibiotice sau pastile, oricum ceva nou in ultima perioada, poate cauza.

Se mai dereglează si ciclul, hormonii se mai schimbă cu timpul.
Dacă nu s-a terminat in tine, de ce sa te stresezi?

Si normal primele 2-3 zile dupa ce ți-a trecut menstruația nu ai cum să rămâi gravidă (asta ca exemplu daca ai avut un act in ultima zi de menstra si poate a terminat acolo).

Poți face un test de sarcină, dar daca mai continua sa ai scurgeri ciudate pe timpul lunii, vizitează un ginecolog.

Implantarea te poate "insemna" cu o pată de sânge ori pe timpul lunii ori fix înainte de ciclu si nu-ți mai vine...

Dar e o scurgere super mică, rozie.