| creativexfi a întrebat:

Revin si eu cu o problema mai delicata sa zic asa.
Sunt cu o fata impreuna de 2ani si jumatate, eu ma ocup cu foto-video la evenimente, am renuntat la aceasta meserie pentru o perioada buna de timp(cam un an) si multi prieteni de familie ma tot cheama sa ii ajut la nunti, botezuri pentru bani bineinteles.
Ea nu vrea sa inteleaga aceste lucruri si tot ma ameninta ca ma lasa, imi vorbeste foarte urat si chestii de genul. I-am spus sa vina si ea cu mine pentru a-i demonstra ca nu o insel. Chiar sunt o persoana foarte fidela si sincer ea m-a mai inselat, dar nu prin a se culca cu altul.
Ce spuneti merita sa ma despart de ea? Credeti ca ar fi mai bine sa incep o viata noua? Ea e foarte geloasa, nu prea ii convine ca merg nici pe la pescuit sau sa ies si eu cu prietenii, sa zic asa ar vrea sa ma tina numai in casa si sa fie totul roz doar cand facem dragoste.
O iubesc foarte mult dar relatia nu mai merge.
Nu stiu ce sa fac, as vrea sa o las dar sincer imi e frica ca altii o sa isi bata joc de ea sad.
Chiar o iubesc foarte mult dar sincer sa fiu am lasat familie, am cam lasat tot pentru ea, evenimentele sa zic asa sunt o afacere de familie, lucrez impreuna cu tatal meu si cu niste prieteni de familie. Credeti ca ar trebui sa neglijez familia si prietenii pentru ea? Si cand spun prieteni nu ma refer la baieti de varsta mea care doar sa profite, ma refer la oameni care m-ar ajuta sa realizez ceva in viata asta.
Astept raspunsurile voastre.
Daca vreti sa imi scrieti in privat sau sa ma ajutati Catalin_paraziti@yahoo.com este adresa mea de mail.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Hammurabi a răspuns:

Iartă-mă că îți spun asta, am înțeles că o iubești foarte mult, dar după câte povestești aici, se pare că te-ai pricopsit cu o scorpie.
Sfatul meu e să fugi cât mai poți pentru că nu o să ai o viață liniștită.
Nu e normal să nu te lase să-ți faci meseria, nu e normal să te împiedice în relațiile tale cu familia și cu prietenii, nu e normal să te cenzureze permanent unde te duci și ce faci, nimic nu e normal din tot ce ai povestit.
Pleacă și refă-ți viața cu o femeie normală care să te înțeleagă, să te susțină și să se bucure împreună cu tine de tot ceea ce faceți.
Și dacă ai vrea să continui relația asta, tot nu va dura mult pentru că îți va face viața un calvar până nu vei mai suporta și până la urmă tot vei pleca.
Așa că nu-ți mai pierde timpul că nu merită.

| creativexfi explică (pentru Hammurabi):

Iti multumesc frumos, am sa tin cont foarte mult cont de sfatul tau! Multumesc din suflet

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E o relatie toxica, parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu ea, ii explici, daca nu pircepe si o tine pe a ei, te desparti.