anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va povestesc ce am patit.Am mers cu fosta mea invatatoare la un gratar ca de sfarsit de clasa a 4a.Acolo,un coleg pe nume Mihai m'a chemat sa'mi arate ceva in padure.Am mers cu el, iar el m'a sarutat. Mi'a bagat limba pe gat.Atunci,eu am inceput sa plang si i'am tras o palma, apoi am fugit la doamna invatatoare. Mi'e rusine sa'i spun mamei, deci va intreb pe voi. Voi ramane insarcinata? Azi dimineata ma durea burta tare. Oare sunt in travaliu? Parca vaginul meu e mai mare ca de obicei.Am citit undeva de dilatare.Va rog ajuta'ti'ma, sunt disperata, nu vreau sa am un copil.Gratarul a avut loc acum 2 zile, l'am facut acum pentru ca doamna invatatoare a fost bolnava rau.Va rog ajuta'ti'ma.

Răspuns Câştigător
| qweer a răspuns:

Ha`ha`ha ti-ai gasit prosti baietas?
nu dragule in primul rand daca colegul tau te-a sarutat inseamna ca ar trebui sa te feresti de el deoarece este gay! ai inteles?
in al doile rand se pere ca tu esti fetitel daca plangi baiete!
si in al treilea rand tu nu ai vagin! deoarece esti baiat si daca esti baiat nu ai cum sa ramai INSARCINAT!
oh go on
laughing
rolling on the floor
nu ti-ai gasit prosti!

| fataaaa a răspuns (pentru qweer):

Este fata

| qweer a răspuns (pentru fataaaa):

Nu, e băiat.
În primul rând este o întrebare pusă la panaramă.
În al doilea rănd uită-te la întrebările puse înainte de asta.
În al treilea rând de ce răspunsul meu este câştigător dacă nu este corect. Nu poate să fie declarat răspuns câştigător decăt de cel\cea care a pus întrebarea.
Concluzie, e băiat toata ziua şi toată noaptea.

Mersi ca mi-ai spus.

| qweer a răspuns (pentru fataaaa):

Nu ai pentru ce. ^^
La un moment dat a lăsat chiar el un comentariu în care a spus că este doar o "farsă ".

Mi-am dat seama laughing

35 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Cred ca ai pus la misto asta laughing
nu ai cum sa ramai insarcinata de la un sarut laughing doamne...
poti sa te saruti cu cati baieti vrei ca nu ai cum sa ramai insarcinata laughing)laughing

| Intelligence a răspuns:

Dupa exprimarea ta`laughing cu tot cu vagin dilatare si dalea.iti zic eu`laughing ca esti insarcinata.la creier.desigur.ai pofte de Fake`uri`laughing deci.Tocami et`ai hranit cu povestea asta!laughing

| Laviy a răspuns:

Mdastraight face Intrebare pusa la mistowinking Chear n-aveti ce face cu viata? T/A e mai joswinking Pana la urma, ce legatura are sarutatu cu faptul ca ramai insarcinata? Copii prostistraight face

| Jigsaw a răspuns:

Chiar asa de plictisitor e in vacanta thinking

| adryana_6040 a răspuns:

Am citit mai multe intrebari puse de tine penibile din care reiese ca esti baiat dar intrebarea asta e mai penibila laughing

| adryana_6040 a răspuns:

Acum da si tu un vot la intrebarea asta penibilalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| EuTeIubesc a răspuns:

SA ramai gravida de la un sarut?! OMG, e cea mai mare prostie pe care am auzit.o in vitza mealaughing)rolling on the floor)
N.ai cum sa ramai gravida, stai relaxeoh go on
Doar daca ati facut prostioare in padure, at s.ar putearolling on the floor)

| AFR81 a răspuns:

25 de raspunsuri e destullaughingDa, sunt baiat.Nu sunt gay, iar Mihai nu existalaughing. Intrebarea e pusa la misto.Se pare ca intrebarile anterioare m'au dat de golhappy.O sa'mi fac alt cont pe care o sa postez intrebari tampite ca asta cand ma plictisesc.Ma bucur daca am distrat pe cineva.Multumesc celor care au raspuns, multumesc Adynootzza pentru ca m'ai facut sa radlaughing.De asemenea multumesc Haose. Apropo, daca puneam intrebarea asta la T/A nu mai avea niciun farmec.Bft

| vrrra a răspuns:

Doamne in ce hal au ajuns copiii din ziua de azi.
Din intrebarile tale am vazut ca esti baiat asa ca lasa-te de lucruri "insarcinate" si pune mana pe o carte ca incepe scoala.

| Marghioalaa a răspuns:

Nu a fost funny sa stii

| DeliciousMe a răspuns:

Insarcinata de la un simplu sarut? nici o sansa stai linistita nu-i panica insarcinata ramai din alte motiva da nici decum prin sarut

| Haose a răspuns:

Mi-ai facut ziua rolling on the floor))

| Haose a răspuns:

Ba, asta e baiat si s-a dus cu Mihai in padure si si-au bagat limba pe gat, probabil si altceva? rolling on the floor))))))))))))))))))) HAHAHHA rolling on the floor))

| EvangelineDS a răspuns:

GET A LIFE! COPIL COPAC

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori nu iti multumesc!

| Yosifica a răspuns:

Nu,nu`ti face griji oh go on,ramai insarcinata doar atunci cand ai un contact sexual neprotejat,nu poti ramane insarcinata de la un sarut, ti se pare tie ca vaginul tau sa maritlaughing, iar ca te durea burta poate e de la organism thinking dar nu poti ramane insarcinata asa ca stai linistita!

| AmphetamineGirl a răspuns:

Omg!rolling on the floor ce copii laughing

| mikkaella a răspuns:

Fetit.o nu te duce capu` d loclaughingrolling on the floor

| gigel68 a răspuns:

laughing nu ai nimic... doar de la o limba pe gat nu patasti nimic...
data viitoare nu mai da cu palma... incerca un genunchi intre picioare.

| gigel68 a răspuns:

Cred ca ar fi timpul sa vorbesti cu parintii despre unele lucruri. povesteste-i lu` maicata ce ai patit si cere-i detalii...

| gigel68 a răspuns:

Sper ca primul tau contact sexual sa fie cu un pedofil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, troll.

| kenNNzorFTW a răspuns:

Buna n-ai cum sa ramai insarcinata fara sa ai act sexual sa-i ramana lichidul acela in vagin, asa ca stai linistita cu nu ramai gravida!

| papys44 a răspuns:

Nu am de ce sa raspund la aceata intrebare pusa la misto. o sa pun eu alta: Esti g*y?

| Cosma0499 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai gravida de la un sarut.Este nevoie de un contact sexual neprotejat pentru asa ceva.Totusi esti cam mica.Te asigur ca daca a fost doar un sarut nu ai cum sa ramai gravida / insarcinata.Asa ca linisteste-te.Bafta>big grin

| BiscuuBaii a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))
am murit de ras laughing)))))))
se vede ca esti cls a 4a :-J rolling on the floor)
cum sa ramai fetito insarcinata de la un sarut? si cum sa fii in travaliu?rolling on the floor)))travaliu este abia dupa 9 luni de la contactul sexual pe care u nu l`ai avut rolling on the floor)))))

| DeeaFcsb a răspuns:

Cum naiba sa ramai gravida dupa un sarut?rolling on the floor))))) Doamne se vede ca abia ai terminat clasa a 4-a ca nu stii nimic despre sex laughing)))

| Toffy_1860 a răspuns:

Bai in primul rand poti ramane insarcinata dupa ce ai menstruatia si nu poti ramana insarcinata de la un sarut laughing doar daca ati facut sex asa ca linisteste-te big grin

| Mikaa a răspuns:

Hai ca asta a fost tare.am avut dc sa rad oe ziua de azirolling on the floor