anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va povestesc ce am patit.Am mers cu fosta mea invatatoare la un gratar ca de sfarsit de clasa a 4a.Acolo,un coleg pe nume Mihai m'a chemat sa'mi arate ceva in padure.Am mers cu el, iar el m'a sarutat. Mi'a bagat limba pe gat.Atunci,eu am inceput sa plang si i'am tras o palma, apoi am fugit la doamna invatatoare. Mi'e rusine sa'i spun mamei, deci va intreb pe voi. Voi ramane insarcinata? Azi dimineata ma durea burta tare. Oare sunt in travaliu? Parca vaginul meu e mai mare ca de obicei.Am citit undeva de dilatare.Va rog ajuta'ti'ma, sunt disperata, nu vreau sa am un copil.Gratarul a avut loc acum 2 zile, l'am facut acum pentru ca doamna invatatoare a fost bolnava rau.Va rog ajuta'ti'ma.

Răspuns Câştigător
| qweer a răspuns:

Ha`ha`ha ti-ai gasit prosti baietas?
nu dragule in primul rand daca colegul tau te-a sarutat inseamna ca ar trebui sa te feresti de el deoarece este gay! ai inteles?
in al doile rand se pere ca tu esti fetitel daca plangi baiete!
si in al treilea rand tu nu ai vagin! deoarece esti baiat si daca esti baiat nu ai cum sa ramai INSARCINAT!
oh go on
laughing
rolling on the floor
nu ti-ai gasit prosti!

35 răspunsuri:
| WillyWonka_8037 a răspuns:

Dar eu nu inteleg cum nu v-ati dat seama.
Un copil de clasa a 4-a nu ar putea sa aiba un vocabular atat de dezvoltat. Voi chiar nu vedeti ce cuvinte sunt folosite? " dilatare ", " travaliu ", " vaginul mai mare "
Un copil de clasa a 4-a nu ar fi fan Roger Federe in special o fetita ( decat daca nu face un sport legat de celebritatea tenismenului ). Fetitele s-ar juca cu papusi, iar baietii s-ar uita abuziv la desene animate cu Ben 10.
Copii mici nu merg la gratar cu profesoarele, ar fi mult prea mult de munca cu supraveghera acestora plus pregatireiile necesare. Penibil!