| SverinMihaela2012 a întrebat:

scumpilor! Am o mica confuzie.Aseara stateam cu prietenii si vorbeam,s-a intimplat asa ca m-am asezat linga fostul meu(el are deja prietena,ne-am despartit cu un an si ceva in urma).Noi eram certati,avuseram un conflict,si el era foarte suparat,dar aseara ma uimit,eu vorbind cu o prietena nici nu am tras atentia,dar el ma saruta pe obraz,si apoi am simtit ca cineva ma imbratiseaza si intorc capul spre el si el ma saruta pe buze,e cam ciudat dupa parerea mea,doar el era suparat pe mine,si il intreb ce inseamna aceasta, dar el imi zimbeste. Poate aveti vreo parere despre aceasta? Imi spuneti si mie ce putea sa fie? Il intreb daca nu a baut ceva alcool si zice ca nicidecum.

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Te-a gasit din nou foarte atragatoare, felicitari esti mereu in forma!
Daca o cunosti pe prietena lui actuala atunci ai datoria morala sa le verifici statusul relatiei inainte de a lua o decizie pozitiva inainte sa ii raspunzi la sarutari ca e clar ca inca iti aduc fluturi in stomac.
Daca nu o cunosti fa ce-ti spune inima, pana la urma esti femeie ai tot dreptul sa fii spontana, ca sa folosesc un eufemism happy

Stima!

21 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Cred ca s-a reaprins scanteia.

| Matt24 a răspuns:

Poate ii mai place dde tine si te vrea inapoi sau se gandeste sa te joace putin pe degete.Nu putem sti ce-i in capul lui.

| SverinMihaela2012 explică (pentru Matt24):

M-am gindit si eu la aceasta, dar, mai degraba, m-ar interesa cum poate el sa-si insele prietena?big grinSau poate nu sint atit de serioase relatiile? Dupa cite stiu eu pe mine nu m-a inselat, sau poate nu sint destul informata.

| BSwwatch a răspuns (pentru SverinMihaela2012):

Ideea e ca pe el trebuie sa-l intrebi,ce-a fost cu reactia aceea, asa, un raspuns dupa ureche suna cam asa; eu cred ca era vorba pur si simplu de o partida de sex, nimic mai mult.DA da da pe tine nu te-a inselat, drept dovada este intr-o relatie si incearca sa joace la doua capetelaughing

| unarab40 a răspuns:

Daca ai fost prima iubire a lui inseamna ca prima niciodata nu se uita,,, gandeste te ca poate te vrea si ar dori sa lase pe toate pentru tine,,,

| SverinMihaela2012 explică (pentru unarab40):

Dar cum as putea sa aflu ce are el de gind? Sa vorbesc cu el, mie imi este putin incomod.

| unarab40 a răspuns (pentru SverinMihaela2012):

Nu ai explicat de ce e suparat pe tine,, si daca tu il vrei din nou,, ca restul se rezolva cu usurinta

Era suparat din cauza ca o fata care il placea sau ceva de genul imi scria mereu mie si intreba de el, iar eu i-am spus ca el are prietena si mai mult nu stiu nimic, si el s-a suparat ca aceea i-a zis prietenei lui, asa ceva, nici eu nu stiu ce anume a fost acolo.Si,da inca tin la el si as vrea sa incerc din nou,dar cum sa o fac? El e dragut,are multe fane,sa zic asa,si nu prea vreau sa insist,dar unicul lucru de care sunt sigura e ca uneori are sentimente,chiar de incearca sa le ascunda, eu observ, sau poate gresesc, dar cum zice el il atrage la mine.Mi-au zis si prietenii lui despre aceasta.Pur si simplu eu sunt prima lui iubire si el e prima mea iubire, si poate ca e greude uitat.

Pari o fata nevinovata cu gandul si cu practica vietii aglomerata,,,el fiind barbat se gandeste la nevoile lui fiziologice,,,te place dar cred ca are nevoie si el de o alinare sentimentala si corporala uneori sa fie satisfacut,, ceea ce nu-i poti oferi sau cel putin nu esti pregatita inca,,, trebuie sa pui un termin sau limita la care poti ajunge cu el,, dar daca o sa fi de acord sa incepi cu el viata de intimitate ar fi usor sal tragi spre tine,, iti spun eu cum dar depinde ce gand ai tu.

Multumesc mult pentru sfaturi si pentru atentie, te pup.

Nu ai pentru ce ca doar putem discuta civilizat si frumos prin net,,, iti doresc o gandire matura si perfecta si sa ai parte de cel mai bun noroc in viata,,,,,

| DarkBlood32 a răspuns:

Wow ce fenomen paranormal surprise

| Cristiann25 a răspuns:

Foarte frumos raspunsul lui "grab". Respect pentru oamenii care stiu sa vorbeasca frumos si clar!

| grab a răspuns (pentru Cristiann25):

Multumesc.
Si mie imi plac raspunsurile tale in general.
Succes!

| Cristiann25 a răspuns (pentru grab):

Iti multumesc. Uneori dau raspunsuri ironice deoarece se pun niste intrebari stupide, total aiurea!

| gingergirl1 a răspuns:

Ii place de tineee, e asa de greu de inteles?laughing

| SverinMihaela2012 explică (pentru gingergirl1):

Dar cum ramine cu prietena sa?

| Larisssaa a răspuns:

Bună.
Cred că ar trebui să vezi ce face cu prietena lui. Mă refer să vezi cum decurge relaţia lor, dacă el chiar o iubeşte cu adevărat pe fata aceea sau doar îşi bate joc.

Întrebarea e :
Tu încă m-ai ai sentimente pentru el? ♥

| SverinMihaela2012 explică (pentru Larisssaa):

Da,eu inca foarte mult tin la el, nu am avut nici alta relatie dupa despartire, dar sa vad cumdecurge relatia lor nu pot, deoarece ea se afla in alta localitate si ei vorbesc doar pe site-urile de socializare si telefon.

| Larisssaa a răspuns (pentru SverinMihaela2012):

Aa. Aici este puţin mai greu. Pune-te în locul fetei care stă cu el. Cred că ar fi destul de greu să iubeşti o persoană şi să aveţi o relaţie la distanţă. Şi băiatul să te înşele pe la spate. Mie mi-ar fi milă de aceea fata.

Dar dacă el încă te iubeşte 100% lucrurile nu pot rămâne aşa.

Oricum, eu îţi doresc multă baftă. Eşti fată, şi cred că o să găseşti răspunul singrură la întrebarea ta. ♥

| Arkhasas a răspuns:

Ideea e că o relaţie terminată aşa ar trebui să rămână pentru totdeauna. Ciorba reîncălzită nu mai e aşa de bună. Dacă te-ai despărţit odată, o s-o faci şi a doua oară, şi a treia oară, şi a patra oară...