O relatie sortitata esecului oricum, indiferent ca te duci tu aoclo sau nu, asta nu poate avea continuitate, fiindaca online nu rezista nici o relatie.
Cauta-ti o fata local, in orasul tau, sa va vedeti, sa va intalniti, sa petreceti timp impreuna, asa cum este normal si sanatos!
Pentru ca am asteptam atata timp sa ne intalnim, nu poti sa iti pierzi interesul asa tinand cont si ca nu ne-am intalnit niciodata
"...nu poti sa iti pierzi interesul asa..."
Ba bineinteles ca poti. Iar asta e un exemplu concret. S-a mai maturizat si ea. Eu ma mir cum de a durat atat pana sa-si dea seama ca "relatia" asta la distanta e pierdere de vreme. Dubios e tu nici acum nu pricepi asta. Oricum, cel mai probabil deja are pe altcineva in vedere, intr-un fel sau altul. Asa ca, lasa fata in pace sa-si vada de viata.
Minte de rupe. 100% are pe cineva. Relatiile sunt doar o pierdere de timp si bani.
Nu exista relatie online.
Daca intr-adevar exista sentimente intre 2 persoane care s-au intalnit online, daca in urmatoarea luna nu se vad fizic si raman activi cu iesiri fizice nu o sa devina niciodata ceva stabil.
Va faceti jocuri imaginare de copii pe internet.
Aveam si eu o iubita care era femeie si mi-a facut la fel, dar aparent era lesbiana si nu m-a placut niciodata, dupa s-a facut din lesbiana, barbat
Bananacantareata87 întreabă: