| Ciprian5780 a întrebat:

Buna ziua. Scuzati categoria daca am gresit. Am o iubita de vreo 2 ani de zile online, trebuia sa ne intalnim dar ba a fost covid, ba am ramas fara bani. E in alta tara. Azi mi-a zis ca si-a pierdut interesul si vrea sa ne despartim. Am intrebat-o : chiar si daca vin sa ne intalnim? A zis ca da, pentru ca nu mai simte nimic pentru mine. Nu are pe nimeni altcineva a zis si chiar nu are cum pentru ca am petrecut zilele impreuna. Ce pot sa fac sa o recastig?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

O relatie sortitata esecului oricum, indiferent ca te duci tu aoclo sau nu, asta nu poate avea continuitate, fiindaca online nu rezista nici o relatie.

Cauta-ti o fata local, in orasul tau, sa va vedeti, sa va intalniti, sa petreceti timp impreuna, asa cum este normal si sanatos!

| Holiday a răspuns:

Care parte din "mi-am pierdut interesul pentru tine" nu o intelegi?!

| Ciprian5780 explică (pentru Holiday):

Pentru ca am asteptam atata timp sa ne intalnim, nu poti sa iti pierzi interesul asa tinand cont si ca nu ne-am intalnit niciodata

| Holiday a răspuns (pentru Ciprian5780):

"...nu poti sa iti pierzi interesul asa..."

Ba bineinteles ca poti. Iar asta e un exemplu concret. S-a mai maturizat si ea. Eu ma mir cum de a durat atat pana sa-si dea seama ca "relatia" asta la distanta e pierdere de vreme. Dubios e tu nici acum nu pricepi asta. Oricum, cel mai probabil deja are pe altcineva in vedere, intr-un fel sau altul. Asa ca, lasa fata in pace sa-si vada de viata.

| Danny28 a răspuns:

Minte de rupe. 100% are pe cineva. Relatiile sunt doar o pierdere de timp si bani.

| OmBanal33 a răspuns:

Nu exista relatie online.
Daca intr-adevar exista sentimente intre 2 persoane care s-au intalnit online, daca in urmatoarea luna nu se vad fizic si raman activi cu iesiri fizice nu o sa devina niciodata ceva stabil.
Va faceti jocuri imaginare de copii pe internet.

| Raspundebine1 a răspuns:

Aveam si eu o iubita care era femeie si mi-a facut la fel, dar aparent era lesbiana si nu m-a placut niciodata, dupa s-a facut din lesbiana, barbat