Pentru fete sunt multe ideei. Dar daca doresti sa ii ajungi la suflet poti sa ii imprimi pe un tricou o poza cu voi 2.Sau gasesti de ex maimutoaie de plus. E usor sa gasesti. Du-te intr-un magazin si vei gasi acolo deferite obiecte si alege ce crezi ca i-ar placea cel mai mult. Daca te iubeste orice lucru il dai il va aprecia.
Salut! eu ca domnisoara iti spun ceea ce mi-ar fi placut mie sa imi ia iubitul meu.Sunt multe propuneri, in special pentru fete! Exemplu, un inel ceva simpatic, sau un colier, sau un parfum, chiar si un suvenir, e placut orice ce ii va aduce aminte de tine. E foarte romantic o jucarie de plus. Desi depinde si suma pentru cadou!
Mos Nicolae intotdeauna aduce dulciuri si ceva.iti propun sa ii pui multe multe dulciuri (ciocolata, bomboane etc.) si ceva din partea ta cum ar fi un parfum, sau o scrisoare asta daca a fost cuminte( dar care sa fie din partea mosului). daca nu a fost cuminte eu zic sa-i dai o nuielusa
O idee draguta ar fi sa cumperi o inimioara din plus mare pe care sa te duci sa imprimi o poza cu voi doi (in care va sarutati de ex) si sa scrii sub poza te iubesc...(numele ei sau un alint)!
RRSecularHumanist întreabă: