| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua,

Mai merită să îmi caut iubită dacă m-au refuzat multe fete? Din câte știu vreo 9 sau 13 fete m-au refuzat, eu am 19 ani și până acum nu prea am avut șanse la fete, eu îmi caut dar problema este că nu îmi găsesc.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai doar 19 ani omule, vezi de facultate, studii, loc de munca, cariera, citește cărții despre filozofie care sa iți schimbe gândirea, mergi la sala, socializează, nu sta pe net, nu cauta relații imaginare pe net, nu iți fie frica de eșec, încearcă mereu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se mai merită? Adică dacă merită în general sau dacă ți-merită ție? nu prea am avut șanse. Nu ai avut, sau nu prea? Șanse, adică la noroc, la șansă, ca la loto sau la păcănele? că nu îmi găsesc. Ce nu îți găsești? O iubită. Nu mai căuta ceea ce nu găsești. Nu mai căuta o iubită. Caută o soție. Aha!

| mihai69 a răspuns:

Încearcă și cu băieți; cine știe?!?

| lpavel a răspuns:

Normal ca merita! Daca alea te-au refuzat n-o lua personal, adica ca ar avea ceva cu tine, ci pur si simplu nu le-ai placut, la fel cum nici tie nu-ti place orice fata!
Cauta in continuare pana vei da de una care sa te placa si s-o placi, punct! Speranta moare ultima... happy

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Mergi inainte, un barbat este concepun sa treaca peste obstacole

| LordCristobal a răspuns:

Normal încearcă în continuare! Ai toată viața înainte și nu trebuie să te împotmolești acum.
Probabil trebuie sa mai umbli la atitudinea ta sau modul de abordare.
Gen sa nu te sperii când vorbești cu ele, să fii îndrăzneț, să emani energie pozitivă și o personalitate puternica și să fii spontan, adică să ia tot timpul cuvintele la tine.
Bine, eu cred că nu ai nicio problema de vreme ce ai incercat să agăți 13 fete asta denota că ești un om de acțiune.
Ca sa atragi fete încearcă să te remarci la școală/servici, adică să fii genul care ajuta pe toți și în care oamenii își pun baza și așa mai poți atrage cate o gagicuță.
Bine problema nu e neapărat la tine și multe fete din Romania au prea multe figuri și așteaptă prea multe de la băieți.
Femeile în general sunt atrase de bărbații cu șmechereala sau de cei care le dau pe spate, adică trebuie sa spui acel ceva care sa le de-a pe spate și să rămână cu gura căscată.

| CleanHeart a răspuns:

Ca sa îți găsești o iubita așa cum am mai spus de multe ori aici contează să devii o versiune buna a ta, să știi arta conversației și să ai planuri pentru care sa lupți fara ca mintea ta sa fie disperata după iubire și sunt multe cărți, vloguri și ajutoare care sa te ajute sa te dezvolți personal mai ales experientele tale și când o să fii sigur pe tine nu doar că o să atragi fete dar o sa atragi fete inteligente și pe măsura dar pentru asta trebuie sa fii și tu la un nivel înalt deci nu e momentul sa renunți, e momentul sa lupți.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu, nu mai merita! Funda happy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută până vei găsi una.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tu o problema sau naibii știe,eu am văzut fete ok și cu fraieri pe strada,aia nu ar fi în stare să le protejeze,daca aia au avut șansa și tu ar trebui sa ai că handicapat nu ești și nici prost mă gândesc sau urat cu crengi. poate puțin ar trebui sa adopți o atitudine mai masculina,sa nu vadă că ai emoții și că ești timid nici o fata,sa ai încredere în tine și să fi puțin mai indiferent nu obsedat și să nu îi faci multe complimente ca ele asta aud toată ziua, trebuie sa vi cu o abordare mai interesanta și atipică nu cliseica, și să nu le spui "ce faci" când vrei prima data sa le abordezi.
Daca ești tăcut sau plictisitor nu ai ce sa faci nu prea te poți schimba, așa este personalitatea ta, dar poți compensa prin alte chestii.

| vodami92 a răspuns:

Stii ca era vorba aia! sapi pana dai de petrol!