| BumbarGabi a întrebat:

Buna ziua/seara am niste intrebari sa-i dam drumullaughing
-Am o vecina are 15 ani iar eu 14, i-a are prieten dar, ma lasa sa-i pun mana pe (Sân,Fund, si jona intima din fata)
Nu zice nimic ca..Nu atinge acolo ca am prieten, pur si simplu ma lasa uneori cand ma vede vrea sa ma inbratiseze, iar eu o inmbrațisez chiar ma mai pupa pe obraz.
Mama ei pleaca peste 2 zile in Olanda si eu as vrea sa stiu ce svaturi imi puteti da cum sa se simta mai atras de mine incat sa merg cu ea in pat chiar daca nu am o varsta mare dar, na
Si ea e cumva indragostita de mine sau ma place ca ma lasa sa stau cu capul in "Poala ei"
E indragostita sau ceva?
Sper sa vad raspunsuri bune nu in gen(Esti prea mic)

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Păi tipa te vrea e clar, deci trebuie să îi bați un apropo subtil dacă nu vrea vreun vizitator cât timp ai ei sunt plecați. Baftă și nu uitați să utilizați prezervative nu vreiți surprize neplăcute.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod sigur vei afla de unul singur si inca destul de repede, probabil ca in urmatoarele saptamani. Incearca sa fii cat mai amabil cu ea, fiindca chiar daca nu este indragostita de tine, este atrasa de tine si cel putin...te place, in mod sigur. Succes!

| ychigo a răspuns:

Vrei sa-ti fie iubita?
Ca sa fie mai atrasa de tine, trebuie sa fii tu cel care ai fost si pana acum.

| XeniaYael23 a răspuns:

Super tare.

| Violleta2022 a răspuns:

Sfatul meu este in pui mana serios pe romana, ca nu ai habar sa scrii corect cateva cuvinte uzuale, dar gandul iti este la fete si perversiuni.

| LoredanaS19 a răspuns:

Pai daca ei ii place continua tot asa cu ea, invit-o la tine sau du-te tu la ea acasa si încearcă tot asa sa o pipăi iar daca ea te lasa continua tot mai mult, cu siguranţa te va lasa, si asa puteţi face ceea ce dorestiwinking trebuie sa ai puţin tupeu in tine si daca chiar iti doresti, lupta pentru eahappy cu siguranţa te placehappy

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea insista, nu rata ocazia.

Răspuns utilizator avertizat