Bineinteles ca exista o anumita posibilitate si probabilitat sa se fi putut forma o sarcina in timpul celor 44 de ore care au trecut intre actul sexual intretinut si administrarea pastile de a 2-a zi, fiindca in mod absolut cert in urma celui de al 2-lea act sexual intretinut, s-a scurs insesizabil dar sigur din uretra penisului in vagin o mica cantitate insa suficienta de sperma ramasa dupa a 2-a ejaculare. Numai in cazul in care in timpul celor 44 de ore s-ar fi produs procesul de ovulatie, doar in acel caz pastila de a 2-a zi Escapelle a fost folosita tardiv si fara niciun rost fiindca sarcina s-ar fi putut forma inainte de folosirea devenita inutila a pastilei in acel moment.
Numai in cazul in care procesul ovulatiei ar fi urmat sa aiba loc/ sa se produca ulterior adica dupa trecerea celor 44 de ore, doar in acel caz folosirrea pastilei Escapelle a fost oportuna pentru a impiedica OVARELE sa mai poata produce si elibera ovulul din unul din ovare.
Raspunsul este valabil si corect in cazul in care afirmatia ta in privinta celui de al 2-lea act sexual este asa cum ai precizat : ''După care s-a urinat și s-a spălat, după ce am terminat primul act, tot asa a fost, doar ca de data asta (care? al sexului urmator?)... s-a șters cu un șervețel umed'' (fara sa fi urinat si a 2-a oara?)
Multa sanatate!
Nu eram în perioada fertila, și la al doilea act am vrut sa spun ca nu și a dat drumul in mine, plus ca nu știu dacă contează faptul ca a fost prima mea data și am sângerat. Și la fel a fost și la el. A scos penisul afara cu mult înainte de a-și da drumul.
La primul act. Înainte de el am precizat ca i am făcut oral și s-a terminat. Dar s-a urinat și s-a spălat. Acesta fiind primul act. După ce a scos o la timp. S a șters cu un șervețel umed, și după cu unul uscat ca să nu l usture sau mrog ceea ce mi-a spus mie ca l deranjează de la șervețelul umed
Deci cam asta a fost
Prima data s-a urinat și s-a spălat și a doua oara doar cu un șervețel umed
Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat!
Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!