| Niklaus99 a întrebat:

Buna ziua/seara
Este o fata de care îmi place Este din liceu de la mine, ea este a 12 a si eu tot a 12 a.Am vorbit ceva timp cu ea, ne înțelegeam oarecum bine, si am întrebat.o dacă vrea să ieșim la Mc după școală, iar ea a zis "Pentru?", iar după mi.a dat cu seen.Am lasat.o în pace, iar cam la vreo 3 zile, într.o dimineața l.a întrebat pe un coleg de.al meu de mine si i-a spus că am invitat.o la Mc, iar după asta, la ora de info, acest coleg îmi povestește despre ce i-a spus tipa, după ora am văzut.o pe hol, am trecut pe lângă ea, i.am zis "buna" iar ea mi.a răspuns tot cu "buna" si mi.a si zâmbit ceea ce m.a bagat la păreri (eram ceva gen"ce.a vrut să însemne asta?")
După toate astea, i.am dat seara mesaj pe Facebook si am vorbit cu ea, si îmi răspundes destul de repede, dar nu am adus în discuție invitația mea.
Si de atunci vorbim cam în fiecare seară, si nu stiu ce sa fac, sa mai încerc cu ea?, gen să o invit undeva?, sau sa trec peste.
Va rog ajutați.ma
Dau funda big grin

3 răspunsuri:
| Lucasrobert a răspuns:

Invit.o

| Atcj69jjshb a răspuns:

Mai încerca sa o inviți undeva dar așteaptă momentul adică, sa nu o întrebi in timp ce e nervoasa sau are probleme cu cineva (ex: maicasa dau nu stiu laughing) )
Sau sa fie atmosfera horny sauuuuu macar inimioare, cv laughing)))

| Niklaus99 explică (pentru Atcj69jjshb):

Hmm interesantă chestia asta cu nervii,