| Metin2masterMan a întrebat:

Buna ziua/seara eu ma numesc Stefan am 14 ani si imi place de o fata i-am spus pe o retea de socializare ca o plac dar asi dori ca ea sa ma placa si pe mine vream sa ii fac o scrisorica in care sa scriu ce calitati pozitive are si de ce o plac si sa i-o daruiesc alaturi de un trandafir rosu probabil si un ursulet de plus dar am emotii foarte mari cand vorbesc cu ea si asi dori sa aflu daca as face bine daca fac ce am scris mai sus sau ar trebui sa i-o zic simplu fara vreun cadou si cu pot scapa de emotii?

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Mai intai ar trebui sa iei o carte de gramatica/manual de literatura si sa bagi ceva invatat! "asi", "calitati pozitive" - nu-ti fac cinste!
Si daca nu raspunde, las-o! Nu poti face minuni peste noapte! Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca! La 14 ani sunt hormoni. Si spune tu sincer: ai vrea sa-i gusti savarina putin? Frisca e buna!

| Metin2masterMan explică (pentru ywar):

happy putin dar ea e o fata cuminte si am auzit ca s-ar putea sa o doara prima data daca intra mascati cu berbecu

| AlexCristi97 a răspuns:

Ar trebui sa iesi cu ea la un suc intai, mai povestiti una alta, trebuie ca atractia sa fie reciproca. Eventual da-i un trandafir, dar doar daca simti ca vrei sa faci asta. Sa nu faci nimic doar de dragul de a face, de dragul de a fii apreciat. La nivel de subconstient, se simte diferenta intre un gest sincer si un gest de fatada. La 14 ani sunteti inca copii, sa sari pe ea cu ursuleti, bomboane si scrisori, asa direct de la prima intalnire, s-ar putea lua in deradere mai ales daca iti alegi locul nepotrivit sa faci asta (cum ar fi la scoala). Daca se dovedeste a fii reciproc, ceea ce vrei tu sa ii dai acum ar fi cel mai frumos cadou de Valentine's Day.
Ea cum a reactionat cand i-ai spus ca o placi? Conteaza foarte mult asta.

| AlexCristi97 a răspuns (pentru AlexCristi97):

Si inca ceva, sunt pe principiu ca o relatie trebuie construita cu atentie si fundatia trebuie sa fie solida. Degeaba o cumperi cu cadouri, in momentul in care acestea nu mai exista sau nu o mai multumesc, s-ar putea sa se darame totul.
Depinde si cu cata maturitate priviti asta, s-ar putea sa gresesc eu fiind ceva mai mare si la 14 ani o relatie este, de cele mai multe ori, doar o joaca.