| Aleexxandru a întrebat:

Buna ziua/seara la totiAm nevoie de putin ajutor.Imi place de o fata la scoala clasa a 6-a, dar nu stiu ce sa ii spun.Cred ca si ea ma place, insa nu stiu cum sa o intreb.Sa fiu sincer, este prima mea relatie...
P. S.: Scrieti si cum se pune funda deoarece cel mai bun raspuns(referitor la fata) primeste una.

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Incearca sa faci rost de id-ul ei de mess si asa intri in vb cu ea,va cunoaste-ti mai bine,pe urma la scoala va salutati mai stati in pauza la o vorba,pe urma iesiti la o plimbare in oras,la un suc, o prajitura si asa va apropiati din ce in e mai mult, trebuie sa ai rabdare nu grabi lucrurile

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Exact asa: ii spui : "draga,imi place de tine", mai ales ca este prima fata de care te indragostesti. Vrei sa te scarpini ca olteanul? Crezi ca exisa vreun "cod civil iulian, gregorian.al dragostei?

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Stai mereu in pauze cu ea, glumiti mult.bft

| JulieAndreeaB a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa "pregatesti terenul" inainte.adica vorbesti cu ea,pasiuni comune, scoala, prieteni, muzica, filme(pe mess). lasi o perioada (nu prea mult)sa treaca in care continui sa vorbesti cu ea. iar dupa o inviti la cinema, cofetarie (dupa orasul in care locuiesti). acolo iti gasesti curajul siiii ii spui.mult succeshappy

| eueu_6070 a răspuns:

Dar u ce clasa esti? daca esti cu mult mai mare nu cred ca este posibil si daca esti un pici de a 3a(scuze) nici asa nu cred ca va vrea...aca esti de varsta ei sau doar cu un an mai mare poti sa-ti faci curaj si sa-i zici asta...bafta

| Aleexxandru explică:

Katy Tu ai raspuns (zic eu) cel mai corect.Insa mai astept raspunsuriwinking. Multumesc celor 3 care au raspuns pana acum!

| Aleexxandru explică:

Stau in Bucuresti(avantaj intr-un fel)si nu ii merge laptopul, deci automat nici messengerul...As dori sa imi spuneti ce sa fac inainte de intrebare. Ceva sa imi faca curaj...

| Aleexxandru explică:

Sunt in aceeasi clasa cu ea (12 ani).Dar nu mai am nevoie de ajutor happy katy esti cea mai tare :X