Incearca sa faci rost de id-ul ei de mess si asa intri in vb cu ea,va cunoaste-ti mai bine,pe urma la scoala va salutati mai stati in pauza la o vorba,pe urma iesiti la o plimbare in oras,la un suc, o prajitura si asa va apropiati din ce in e mai mult, trebuie sa ai rabdare nu grabi lucrurile
Exact asa: ii spui : "draga,imi place de tine", mai ales ca este prima fata de care te indragostesti. Vrei sa te scarpini ca olteanul? Crezi ca exisa vreun "cod civil iulian, gregorian.al dragostei?
Cel mai bine ar fi sa "pregatesti terenul" inainte.adica vorbesti cu ea,pasiuni comune, scoala, prieteni, muzica, filme(pe mess). lasi o perioada (nu prea mult)sa treaca in care continui sa vorbesti cu ea. iar dupa o inviti la cinema, cofetarie (dupa orasul in care locuiesti). acolo iti gasesti curajul siiii ii spui.mult succes
Dar u ce clasa esti? daca esti cu mult mai mare nu cred ca este posibil si daca esti un pici de a 3a(scuze) nici asa nu cred ca va vrea...aca esti de varsta ei sau doar cu un an mai mare poti sa-ti faci curaj si sa-i zici asta...bafta
Katy Tu ai raspuns (zic eu) cel mai corect.Insa mai astept raspunsuri. Multumesc celor 3 care au raspuns pana acum!
Stau in Bucuresti(avantaj intr-un fel)si nu ii merge laptopul, deci automat nici messengerul...As dori sa imi spuneti ce sa fac inainte de intrebare. Ceva sa imi faca curaj...
Sunt in aceeasi clasa cu ea (12 ani).Dar nu mai am nevoie de ajutor katy esti cea mai tare :X