Andrei, revino-ti! Din cate scrie mai sus esti de milioane. Daca fata aia are prieten si umbla si dupa tine crezi ca nu ar face si invers? Adica daca tu ai fi cu ea, crezi ca la un moment-dat nu o sa se uite su dupa altul? Sfatul meu: Asteapta fata potrivita, una care sa te merite. Altminteri o sa-ti para rau. Mult succes si sper sa gasesti persoana potrivita!
Eu cred ca tu esti un baiat sufletist si meriti ceva mai bun si o sa se intample si asta la momentul potrivit
Hmm! Pare interesanta povestea ta. Nu cred ca poate fi aici vorba de chestia asta, cu diferenta intre cele doua fete. Nu prea imi dau seama despre ce este vorba, dar vezi cum se mai comporta fetele cu tine, si apoi daca se tot continua asa, si te respinge, ar fi mai bine sa o lasi inpace. Fi prieten incontinuare, dar vezi sa nu se profite de tine. Si spui ca fetele le simti ca nu sunt atrase de tine. Pai fa-ti o schimbare de imagine, mai slabeste ca sa zic asa, si incearca sa fii tu insuti.
Succes!
Părerea mea... Eu cred ca ești un băiat sufletist si cred ca ai o inima buna
Meriti pe cineva ca tine nu altele lăsa-le dracu de curve alea din școala generală sau din liceu ca fete din alea mai găsești e centura plină de din alea dacă ai sa mă asculti, nu vei suferi in dragoste doar ca o fata are fundul mai mare sau sâni mai frumosi NU! Îți trebuie o fata serioasa, frumoasa (nu blonda ca multe blonde sunt cam proaste in ziua de azi ) cum spuneam, meriti pe cineva bun in interior...
PA
Totul depinde de tine cum lasi sa se vada. Nu conteaza daca esti plinut/gras/slab etc, conteaza ce suflet ai si cum sti tu ca esti. Intr-un final o sa gasesti o fata si pentru tine, pentru ca ai un suflet bun si meriti ceea ce ti se cuvine.
Am uitat sa spun... probabil ca m-am exprimat gresit, stiu fete care ma plac dar nu sunt tipul meu, nu ca sunt urate sau altceva, doar ca nu-mi plac personalitatea lor, multumesc mult de raspunsuri, daca se poate inca cateva si voi da o funda fiecaruia daca se poate!
Va multumesc tuturor, as vrea sa pot da funda la toata lumea dar nu se poate. sper ca nu va suparati pe mine si voi da la un raspuns oarecare. Multumesc din nou tuturor.