Pai nu ati mai vorbit 11 luni... a trecut ceva. El piate voia sa continue cu "interesul".
De ce te mai gandesti la asta?
Nu stim la ce se gandea.
Ai trei variante:
- vorbesti cu el in continuare, desi nu stiu unde o sa ajungeti, va intelegeti/nu va intelegeti;
- nu vorbesti si te gandesti la acest lucru, degaba, pentru ca nu ajuta si doar te stresezi;
- nu mai vorbesti cu el si nu te mai intereseaza asta.
Deci, ce alegi?
Am ales sa ii dau block si sa ma gandesc la lucrurile care conteaza pentru mine.
Felicitari
Oare ce putea sa vrea
Am experiențe cu din ăștia care gandesc numai cu creierașul din pantaloni.
Esti destul de matura sa gandesti pe cont propiu pentru a.ti da seama de interesele lui. Daca spui ca voia sa te cunoasca pentru a avea si el o partenera de pat eu zic ca e un motiv destul de clar ca sa.l ignori. Poate sa treaca si cateva luni de atunci si tot degeaba. Ce a facut in tot acest timp cat n.a dat niciun semn? A încercat sa momeasca altele? Ar fi si culmea sa te cuplezi cu un barbat care cu ceva timp in urma te voia in patutul lui împreună cu un prezervativ si un lubrifiant.
Nu pot sa cred ca te mai intrebi... nu pot sa cred ca mai vorbesti cu el... nu pot sa cred ca ii mai acorzi atentie.
Tu nu vezi ca e un animal in calduri cu 4 clase (si nu ma refer neaparat la diplome, hartii)? Ce cauti sa vorbesi cu barbati de 2 lei, da-i block pe tot ce prinzi si fugi de el, nu vezi ca e un nesimtit, ce cauta o fata serioasa si de treaba ca tine sa vorbeasca cu unu ca asta? Da-i block. Sanatate.
Multumesc, i-am dat block. Am fost mai determinata acum dupa ce mi se reaminteste ca e cel mai bine sa nu mai vorbim si sa nu ma mai gandesc la asta. Multumesc inca o data.
Ma bucur ca ai luat decizia corecta! Te felicit, acum, sa nu il mai deblochezi niciodata, vei intalni caractere mult mult mai frumoase care vor dori ceva serios, o familie, pe tine ca intreg, suflet, sentimente, inima, nu doar trup. Te felicit din nou pentru alegerea corecta!
Prietenia este altceva, app-urile sunt business, interes si avantaj reciproc in cel mai bun caz si atat
daca vrei "relatie" - tu ca femeie trebuie sa-i spui de la bun inceput exact ce vrei
daca vrei prietenie, trebuie sa precizezi daca este cu sex sau nu
in rest, numai cine se aseamana se aduna cu adevarat chiar si pe app-uri, succes