| EliseiAlexandru012345 a întrebat:

Buna ziua.
Sincer sunt putin neliniștit si stresat dar incerc sa raman calm in acelasi timp si as dori sa nu fiu luat peste picior.
Am 22 de ani, mi-am inceput viata sexuala. In data de 11 Iulie m-am vazut cu prietena mea si dupa am decis sa mergem acasa deoarece era foarte cald afara. Ei trebuia sa-i vina ciclu dar tot timpul ii intarzie cu cateva zile. Cand am ajuns acasa am facut sex protejat cu prezervativ. De asemenea nici nu am ejaculat in ea. Dupa am verificat prezervativul si nu era spart/gaurit.
A 2 a zi in data de 12 Iulie i-a venit ciclul menstrual si putin am atins-o in zona vaginala, cum m-am excitat si eu poate am avut putin lichid de excitație pe maini si am introdus asa degetele acolo deoarece vedeam ca-i place. Nu am facut mult timp deoarece ii curgea sange.
Pe data de 26 de Iulie a avut mici sangerari si crampe. Cred e din cauza perioadei de ovulație.
Credeti ca ar putea rămâne însărcinată? Care sunt riscurile?
As dori un raspuns clar va rog frumos! Multumesc de intelegere.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Nu ramai prin frecari, degete, etc. Doar prin sex. Ati avut contact protejat, lipsit de accidente, si dupa te-ai jucat cu degetele, 0 sanse. Daca tot sunteti impreuna, puteti sa folositi alta metoda contraceptiva, prezervativul este pentru sex ocazional. Astfel, nu veti mai sta cu griji dupa si va puteti bucura din plin

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La ovulatie nu exista sangerari...

dar stii ca la menstruatie e aproape imposibil sa se formeze o sarcina nu?

| EliseiAlexandru012345 explică (pentru suntserios):

Si atunci pe data de 26 Iulie din ce cauza a avut acele mici firișoare de sange?

| Madaxo97 a răspuns:

Nu e niciun risc de sarcină dacă ai făcut cu prezervativ, doar are ea menstruatia mai neregulată, de asta îi întârzie sau îi vine mai devreme.