| TheSkrillex a întrebat:

Stiu ca unii sunt doar in cautare de intrebari carora sa le ofere raspunsuri pentru a deveni useri premiati dar eu am nevoie de raspunsuri serioase!
In urma cu cateva zile am avut un contact sexual neprotejat si am folosit metoda aceea "coitus intreruptus" sau cum se scrie. Am citit multe articole legate de cat de eficienta este aceasta metoda, deci m-am informat.
Dupa o zi am mai avut un contact tot neprotejat folosind aceeasi metoda si nu m-am simtit diferit la niciunul dintre contacte desi stiu ca riscul poate fi al lichidului preseminal. Peste 2-3 zile am mai avut un contact tot asa.
Sunt ceva simptome daca spermatozoidul a ajuns la ovul?
Care este eficienta unguentelor spermicide? Cat costa in medie? Si trebuie folosite inainte, dupa contact sau mereu?
Multumesc.

2 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Spermicidele lasa de dorit -cel mai oki e sa folosesti -si oricum eu unu daca nu as ejacula in ea -dar cu protectie as avea impresia ca am muncit degeba.E riscanta metoda si periculoasa -ca sa fi sigur i-ai niste teste de sarcina -Ele identifica Hormonii in exces expulzati afara de vagin, unele femei sau fete au scurgeri de mai violeta (parca laughing-sau visinei cand raman dar nu la toate. Deci face-ti un test -adica ea.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Fratele meu, multi fraieri s-au ars asa! Fii pregatit pentru consecinte or use protection! Spermicidul se foloseste imediat dupa ejaculare, dar e cea mai proasta metoda de contraceptie pentru ca riscul ca unu-doi 'baieti' sa fie mai rapizi si sa scape e foarte mare.Simptomele sunt, recte hormoni specifici secretati de corpul fetei si care o pregateste fiziologic pentru sarcina.Asta se intampla la max 48 de ore dupa contactul sexual. Testele de sarcina tocmai asta fac - identifica hormonii in exces eleminati prin urina.Despre cat costa - intreaba la farmacie(ma refer la spermicid)