Spermicidele lasa de dorit -cel mai oki e sa folosesti -si oricum eu unu daca nu as ejacula in ea -dar cu protectie as avea impresia ca am muncit degeba.E riscanta metoda si periculoasa -ca sa fi sigur i-ai niste teste de sarcina -Ele identifica Hormonii in exces expulzati afara de vagin, unele femei sau fete au scurgeri de mai violeta (parca -sau visinei cand raman dar nu la toate. Deci face-ti un test -adica ea.
Fratele meu, multi fraieri s-au ars asa! Fii pregatit pentru consecinte or use protection! Spermicidul se foloseste imediat dupa ejaculare, dar e cea mai proasta metoda de contraceptie pentru ca riscul ca unu-doi 'baieti' sa fie mai rapizi si sa scape e foarte mare.Simptomele sunt, recte hormoni specifici secretati de corpul fetei si care o pregateste fiziologic pentru sarcina.Asta se intampla la max 48 de ore dupa contactul sexual. Testele de sarcina tocmai asta fac - identifica hormonii in exces eleminati prin urina.Despre cat costa - intreaba la farmacie(ma refer la spermicid)