| raperul99 a întrebat:

Buna ziua, sunt aiurit de ceva vreme nu stiu ce am in cap, m-am despartit de prietena mea, dupa ceva vreme, ma rog a fost o cearta si mai inainte si acu si tot asa si am zis ca ne schimbam si abia incepusem sa facem asta si brusc a aparut un conflict aiurea si m-am despartit de ea, a trecut o luna, pe strada ma saluta, sunt blockat peste tot nu pot vorbi deloc cu ea, nu pot purta o conversatie cu ea afara deoarece nu o gasesc(faza cu salutatul a fost decat o data in luna aceasta, si nu am putut sa o opresc deoarece era cu prietenele ei si fiecare pe trebuie lui)in fine. Vreau sa stiu daca este pacat ca ma rog sa ma mai impac cu ea sau daca este ceva rau in asta, stiu ca mai bine ar trebui sa ma inchin si sa ma rog pentru mine prima oara, dar asta fac in continuare doar ca am adaugat si asta, si repet zilnic si mi se pare ca e aiurea. mersi mult.

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Continua sa te rogi daca consideri necesar, personal iti recomand sa te interesezi la prietenii comuni daca ea place pe cineva, daca nu, si persoana / persoanele ce iti confirma asta sunt de incredere, atunci incearca sa te intalnesti cu ea singur si sa iti calci pe mandrie pentru ea, daca te place si ai un text frumos ce il vrea sa-l auda, as crede ca se va mai gandii la subiectul "Noi".

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Trebuie să vorbești cu prietena ta.

| Cavaler001 a răspuns:

Lasă rugăciunile și acționează.
Dzeu îți dă, dar nu.ti bagă și.n traista.