| Trust_4353 a întrebat:

Sunt baiat am 17 ani iar prietena mea are 15 ani si este virgina. Am avut scene erotice dar fara sex. Ei ii este frica de o posibila sarcina nedorita... Poate ramane insarcinata daca nu ejaculez in vagin? O problema ar mai fi lichidul seminal. Am citit ca nu contine spermatozoizi dar ii poate lua din vecinatate. Astept raspuns! multumesc!

Răspuns Câştigător
| ana_2556 a răspuns:

Daca ii e frica de a nu ramane insarcinata de ce nu folositi prezervativ? raised eyebrows Este foarte simplu, il scoti din ambalaj, il rulezi cand e in erectie, faceti ce faceti, il scoti, verifici ca nu e rupt, il ambalezi si il arunci la gunoi. Si nu ramane insarcinata. Ta daaaa!
App daca tii la ea, sa stii ca riscul de a face cancer de col uterin pana in 17 ani este mult mai crescut, deci tu ai 17 ani, sper ca ai si minte.

7 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daca nu ej. in vg. nu este o problema din cate stiuhappy

| mircea20001 a răspuns:

Nu, nu poate! fundita?

| Zenithf a răspuns:

Este lichidul preejaculator si poate sa contina spermatozoizi. Ia prezervative, invata cum sa le folosesti si (daca sunt folosite cum trebuie sunt 99% sigure) foloseste-le cu incredere.

| pink10 a răspuns:

De ce nu folosesti tu prezervativ?
Sa stii ca nu costa mult si il gasesti oriunde big grin Plus ca este cel mai sigurwinking

| MMihai a răspuns:

Găsește o femeie adultă, cu care să faci sex și lasă fata în pace!

| poliku a răspuns:

Nu te lua dupa anumiti derbedei de pe aicea ca risti si plus de asta spun si idiotenii nemaipomenite.
Aviz mircea20001 si Mihaidavidoglu1954.
Cum sa-i spui ma sa lase fata in pace? Adica sa o trimita pe prietena'sa la plimbare.Iar mircea cum sa nu poata ma?

Ca sfat :chiar daca e foarte mic riscul exista posibilitatea de a ramane insarcinata.Eu zic sa nu risti si sa folosesti prezervativul, e cel mai ok.

| Sniker a răspuns:

N o lasa frate. da i ce merita. Pentru ca i panicata da i ce merita cu prezervativ. Nu ti fa griji