anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Sunt băiat și am vârsta de 18 ani, Noaptea trecută am avut ejaculare nocturnă, Menționez că nu m-am masturbat de 1 lună jumate, dar nu vreau să mai fac asta, Ce sa fac?

Mulțumesc!

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ficutari pentru renuntatea la mastrbare. Polutia nocturna e calea naturala de eliminare a spermei în lipsa activității sexuale.Nu e nimic rău în asta, e mai rău s-a foi dependent de măsurare.

| RoCkKiD a răspuns:

Pui hainele la spalat si astepti urmatorul eveniment..care din cate zici se va intampla noaptea urmtoare.

Nu stiu ce ideologii urmaresti dar problema nu e masturbarea.e frecventa, atat timp cat te rezumi la 2-3 ejaculari pe saptamana o sa fii ok. Daca o sa continui cu teoriile tale nu o sa ajungi decat sa te gandesti la asta 24/7 si nu cred ca va fi un lucru bun pentru viata ta sociala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic
atat polutia cat si masurbarea sunt ceva absolut normal la varste fragede. Nu vad de ce te ai opri

| Violleta2022 a răspuns:

Masturbarea este beneficia si sanatoasa atata vreme cat o faci cu masura, adica 1-2 ori pe saptamana, fiidnca esti un barbat tanar, care are nevoei sa se elibereze.
Nu uita sa te speli foarte-foarte bine cu apa calda si sapun pe penis si faldurile lui ( dupa ejaculare), ca sperma sa nu se intareasca, fiindca irita penisul si miroase foarte urat.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Aveți dreptate, Ar trebui să mă descarc, Așa nu mai stau nici stresat.

Mulțumesc pentru răspuns!

| mihai69 a răspuns:

Ce să faci în ce priviță?
Poluțiile sunt normale, mai ales în absența unei vieți sexuale
La fel și masturbarea. Ok, nu vrei, n-o faci, nu e ca șicum ar fi obligatorie. Deși, în general, face mai mult bine decât rău.

| doctorandus a răspuns:

Un sfat onest: cere un consult la psihiatrie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Care este problema de fapt? Masturbarea e sanatoasa si episoadele acestea umede le vei tot avea, nu e neaparat ceva ce poti controla.

https://www.reginamaria.ro/......-si-excese

| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria. Este normal ce ți se întâmplă la vârsta de 18 ani

| sammie a răspuns:

E normal.

| ClaRa91 a răspuns:

Cauta un baiat si te cuplezi cu el

| IonGheorghe1976 a răspuns:

Buna ziua, solutia mea este sa iti gasesti o iubita sau sa iti accepti soarta.

| SuperSamantha a răspuns:

Fa laba, asta-i singura solutie. Testiculele tale is prea pline de spermă si la un momentdat se elibereaza singure daca tu le ignori.