Ficutari pentru renuntatea la mastrbare. Polutia nocturna e calea naturala de eliminare a spermei în lipsa activității sexuale.Nu e nimic rău în asta, e mai rău s-a foi dependent de măsurare.
Pui hainele la spalat si astepti urmatorul eveniment..care din cate zici se va intampla noaptea urmtoare.
Nu stiu ce ideologii urmaresti dar problema nu e masturbarea.e frecventa, atat timp cat te rezumi la 2-3 ejaculari pe saptamana o sa fii ok. Daca o sa continui cu teoriile tale nu o sa ajungi decat sa te gandesti la asta 24/7 si nu cred ca va fi un lucru bun pentru viata ta sociala.
Nu trebuie sa faci nimic
atat polutia cat si masurbarea sunt ceva absolut normal la varste fragede. Nu vad de ce te ai opri
Masturbarea este beneficia si sanatoasa atata vreme cat o faci cu masura, adica 1-2 ori pe saptamana, fiidnca esti un barbat tanar, care are nevoei sa se elibereze.
Nu uita sa te speli foarte-foarte bine cu apa calda si sapun pe penis si faldurile lui ( dupa ejaculare), ca sperma sa nu se intareasca, fiindca irita penisul si miroase foarte urat.
Aveți dreptate, Ar trebui să mă descarc, Așa nu mai stau nici stresat.
Mulțumesc pentru răspuns!
Ce să faci în ce priviță?
Poluțiile sunt normale, mai ales în absența unei vieți sexuale
La fel și masturbarea. Ok, nu vrei, n-o faci, nu e ca șicum ar fi obligatorie. Deși, în general, face mai mult bine decât rău.
Buna.Care este problema de fapt? Masturbarea e sanatoasa si episoadele acestea umede le vei tot avea, nu e neaparat ceva ce poti controla.
https://www.reginamaria.ro/......-si-excese
Buna ziua, solutia mea este sa iti gasesti o iubita sau sa iti accepti soarta.
Fa laba, asta-i singura solutie. Testiculele tale is prea pline de spermă si la un momentdat se elibereaza singure daca tu le ignori.