Nu dauneaza insa toate trebuie facute cu o masura si nu duce la nici o problema psihica daca esti hotarat in viata stii tu ce zic...+ ca faza cu cosurile nu e adevarata inca multi doctori recomanda asa ceva insa intr o anumita masura pentru ca iti descarci energia sexuala, iar daca acea enrgie ramane te strici la inima de pofta si o sa ai altfel de comportament unul de disperat dupa sex asa ca stii ce ai de facut insa nu uita intr o anumita masura
Da, dauneaza. Deoarece distruge psihicul, tenul, pentru ca de la masturbare apar cosurile :O. NU STIATI! Ei bine gaseste altceva de facut decat... preferintele tale. Pace!
Nu-i asculta pe incuiatii astia la cap ca au ramas ca pe vremea lu' Ceasca! Nu-ti dauneaza ma cu nimic da' ai grija ca daca termini in nici un minut inseamna ca suferi de ejaculare precoce. pace!
Din domeniu? Nu stiu daca gasesti doctori aici.
Ce pot sa iti spun eu e ca masturbarea excesiva dauneaza destul de mult dat fiind faptul e foarte posibil sa suferi de ejaculare precoce in viitor si banuiesc ca iti dai seama ca va fi nasol pentru tine. E greu sa gasesti o fata care sa aiba rabdare cu tine, banuiesc ca esti constient de lucrul asta.
Totodata autosatisfacerea provoaca dependenta. Vei ajunge sa iti placa mai mult singur decat cu o fata ceea ce iar nu e bine.
Totodata masturbarea excesiva te face sa te izolezi de lume gasiind placere numai in asa ceva.
Cred ca sunt suficiente cele scrise de mine.
Masturbarea este normala in adolescenta, dar fara excese si dependenta. Abuzul duce la diferite forme de impotenta la barbati, respectiv frigiditate la femei
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: