Pai... Prima data o sa ti se pare scarbos, sau romantic, depinde de personalitate. Dar de obicei cand iubesti pesoara care te saruta, o sa simti niste fiori, care o sa te faca sa il iubesti mai mult. Parerea mea, daca tot va sarutati asa, nu trebuie sa va sarutati in fata cuiva, e mai frumos cand sunteti doar voi doi. Nu iti fie teama, pana la urma ai sa vrei si tu s-o faci . O zi buna! Sper ca ti-am fost de ajutor :*.
Exerseaza intai mult pe dosul palmei proprii si apoi iti va fi mult mai usor, incet, cu limba ta pe, si in jurul limbii lui/ei, slow, fara graba, su obligatoriu dupa ce v-ati spalat pe dinti, sau macar rontait niste guma!
Apoi și tu... Lasa-l draga sa te sărute. Care e Faza? E romantic și foarte drăguț. Mai ales ca tu îl iubești pe el. E mult mai frumos sa fiți amândoi prima data și sa te învețe Cum apoi în fata prietenilor. Baftă!
Niste sfaturi care sa ma ajute de 2 zile tot caut pretexe pentru a nu mai iesi cu el :'(
Hakuouki nu se va ajunge la sex.....adica am 14 ani mai intai ma gandesc la examele care vin...si te asigur ca stiu sa scriu dar stau pe telefon si nu merge foarte bine tastatura
Anonima17191 întreabă: