| bomboanaatomica a întrebat:

Buna ziua!

Sunt fata, am 18 ani. De vreo 2 ani, un baiat tot umbla dupa mine. Se transforma intr-un "clovn" doar ca sa-mi atraga atentia, ma atinge pe umar/mana, spune in gluma ca ma place, are numarulo meu de ceva timp, dar nu m-a sunat. Ce ziceti, sa-i acord o sansa?

11 răspunsuri:
| YesViRginia a răspuns:

Invita-l in oras la o discutie.Acorda-i sansa sa te invite, cum vrei.Acum nu conteaza unde stati sa discutati, dar important e sa va intelege-ti.O masa, un picnic, biciclete, ce vreti voi. Apoi pune-l sa-ti zica clar ce are in minte cu tine.Asa ai sa vezi daca sufletul ii este curat si are intentii barbatesti si ceva serios in cap in legatura cu tine. Daca esueaza si da dovada de netrebnicie si aici, isi va da singur o lectie si data viitoare va fi mai cu grija.Asta-i singura sansa pe care trebuie sa i-o acorzi. Daca nu iti respecta planul si nu vrea sa-ti zica serios fara chestii de clauni ce are in minte, pa-pa cu el.

| paul65moza19 a răspuns:

Eu zic ca da, e oarecum normal sa faca asa, nu stiu, dar toti baietii cam fac asta, vor sa iasa in evidenta, dar le e rusine sa dea pe fata(nu in cazut meu, sunt mai direct asa, de felul meu) deci incearca sa vorbiti si un lucru important, vezi daca e SINCER, fara asta=0 mai bine cu un muncitor sincer, decat cu un musculos mincinos si prost, ca o sa iti para FOARTE rau, cu toate ca fetele is si mai si, nu te cunosc eu, dar noah... BAFTA... funda?happy

| Hakuouki a răspuns:

Poate ii place doar atentia ta nu are si vreo dorinta legata de o relatie cu tine.
Face asa cu toate fetele sau te consideri buricul pamantului sa spui ca face asa doar cu tine desi nu esti 24 din 24 langa el ca sa stii sigur. Si daca tu abia dupa 2 ani te gandesti la asta, eu zic sa-l lasi pe baiat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ca nu indrazneste sa vorbeasca cu tine pe viu se poate admite, dar sa nu o faca nici la telefon devine un mister. Singura modalitate de a afla sentimentele nutrite fata de tine este sa-l intrebi tu in mod direct.

| TanteMarianne a răspuns:

Pai exista cateva variante :

1.te place, dar e un pic timid si din greseala face misto de tine
2.te place, dar noapte ca tampitul bea vodka, iar a doua zi e beat cu tine
3. nu te place si vrea sa faca misto de tine

e alegerea ta cu sansa!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Clovn clovn dar din cate vad ti-a provocat niagara intre picioarewinking recunoaste ca ati placewinking

| oly1234 a răspuns:

Invita-l in oras asa va veti putea cunoaste mai bine.:-)

| grab a răspuns:

El te vrea dar pune problema prost. da-i o mana de ajutor daca il placi, spune-i ca vrei sa iesiti undeva doar voi doi si intreaba-l simplu si uitandu-te in ochii lui daca te considera atragatoare/frumoasa happy succes!

| RAY a răspuns:

De 2 ani asa disperat e? nu ai ce pierde, 2 ani e ceva

| Lawliet14 a răspuns:

Ce dragut! Da' bineinteles!

| Otto2014 a răspuns:

Ii dai un pumn in nas, dupa scapi de el.