Da, cand eram de varsta ta am facut aceiasi greseala si vai de mine ce probleme am avut…. Poti ramane insarcinata DOAR pe perioada de ovulatie, care este in a14a zi de menstruatie(sau poate uneori sa corespunda, insa ti ai dai seama deoarece elimini vascos) Nu mai face sex neprotejat, mai ales daca prietenu tau este de asemenea nou in domeniu. Sperma traieste pana la 5 zile in vagin deci evita contactul sexual inainte cu 5 zile de ovulatie.De asemenea foloseste INTOTDEAUNA prezervativul deoarece calculele din calendar pot fi gresite. Organismul nostru nu poate fi calculat, doar estimat
Foarte probabil sa fie din cauza pilulei. E o bomba hormonala care iti da peste cap tot organismul.
Nu îți face probleme de sarcina. Întârzierea de care vorbești este din cauza pilulei pe care ai luat-o.
Ai citit si prospectul de la pilula? Nu. Iti da peste cap tot organismul, normal ca iti va intarzia si e posibil sa dureze saptamani, luni pana va reveni la normal, fiecare organism e diferit. Pastila de a doua zi se ia de urgenta in cazul in care sansele de sarcina sunt mari.
Daca tot ai o relatie, sunt atatea metode, nu doar prezervativul. Eu m-as testa si de boli sexuale in locul tau din moment ce ai facut neprotejat.
O zi nu este intarziere, cu sau fara pastila, oricum nu erai insarcinata. O sa vina menstruatia curand, doar ai rabdare