anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua!
Sunt împreună cu soția mea de aproximativ douăzeci de ani.
Douăzeci de ani în care numai eu am fost cel care am inițiat preludiul, actul sexual și tot ce implică acest lucru, uneori fiind refuzat că, migrenă, oboseală, etc
Nu se pune problema de lipsa performanței sexuale, căci odată inițiat actul, îi vine pofta și ei, ajungând cu succes la orgasm.
Problema e că m-am cam săturat de lucrul acesta, de a lua eu inițiativa, de a mă ruga de ea să facem ceva.
De alte fantezii sexuale nici vorbă, sex oral(deși eu îi fac), poziții, felații, etc.
Am încercat să vorbesc cu ea despre lucrurile acestea și îmi spune sec că nu îi place, că nu se simte confortabil, niște scuze ciudate și fără înțeles pentru mine.
De vreo două săptămâni o evit, încerc să nu îi mai dau atenție în pat, nu îi mai cer nimic, doar, doar o zice și ea ceva, hai să...laughing)
Voi ce credeți că este de făcut?

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar ce te-a apucat acum, dupa 20 de ani? Daca nu i-a placut cand relatia era mai tanara, crezi ca o sa-i placa acum? Cu atat mai putin. Daca o ignori tu, ea probabil o sa zica "merci" ca a scapat de un stress si ajungi sa nu mai faci sex deloc...cel putin nu cu ea.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergeti impreuna la psiholog si vedeti care-i cauza si cum se poate imbunatati situatia ca ceva o nemultumeste sau nu o satisface pe deplin si ii este rusine sa-ti spuna.
Mai exista si analize hormonale unde se poate veda cum sta cu nivelul libidoului, ca poate avea un inbalans chimic, ori probleme tiroidiene.

O femeie care isi iubeste barbatul si care este satisfacuta sexual de el, nu va refuza niciodata o partida sexuala sotului ei, dimpotriva, abia asteapta o alta noapte de dragoste, in bratele barbatului iubit.

Eu cred ca femeia ta are o nemultumire mare pe suflet, una care nu o spune de rusine, sau frica sa nu te raneasca.

| 1onurSimion a răspuns:

O femeie o fată nu este un mecanism robotic să-ți îndeplinească ție fantezile sau plăcerile deplasate. Nu înțeleg de ce Ți-ai forța soția sa facă ceva scârbos și inuman dacă nu vrea de ce să faci așa ceva? Doamne Dumnezeule...lasă femeie în pace dacă ți-a spus ca nu vrea sa facă chestie alea de forțezi femeia? Ce nu-ți ajunge? Nu te saturi ești obsedat sexual așa îți tratezi tu femeie soția? Lasă femei femei în pace cu rahaturile astea și nu o îmbolnăvi cu prostile și fantezile Tale bolnave Tea apucat după 20 de ani boală lui clache.

| Annie92 a răspuns:

Bună, înțeleg frustrarea ta dar nu cred ca acționezi cum trebuie. O femeie găsește scuze atunci cand nu e conectată emoțional in relația în care este și totodată simte ca nevoile ei nu sunt împlinite. Pt o femeie e sexy faptul ca tu sa fii un om responsabil pe care ea se poate baza financiar, emoțional si spiritual. Dacă astea sunt in relație e imposibil ca ea să nu ceară sex. De ce spun asta? Pt ca probabil la început în relație asta nu era o problemă și a devenit ulterior. Ia oportunitatea asta să reflectezi asupra acțiunilor tale în relație. Când i-ai cumpărat ultima oară flori? Când ai facut ultima oară un gest romantic față de ea? O femeie se detașează emoțional atunci cand ea simte ca își are în relație mai mult rol de mamă decât de sotie. Vorbește cu ea sincer si întreabă-o ce ii lipsește. Vorba dulce mult aduce ☺️

| Annie92 a răspuns:

A si faptul ca nu se simte confortabil poate e din cauza ca tu fără să vrei o judeci sau o critici și ea nu se mai simte în largul ei cu tine. Scuzele nu sunt ciudate și fără înțeles ea ți-a comunicat de ce deja. Întreabă ce ai ai făcut tu de ea nu se simte confortabil?